Έγινε το 2019 και δεν το κατάλαβε σχεδόν κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζούμε σε μια αρκετά περίεργη εποχή.

Η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι παρά το ότι έχουν τουλάχιστον ένα smartphone, σε παγκόσμια κλίμακα είναι δυστυχώς άσχετοι, όχι μόνο όσον αφορά τις εξελίξεις στον πλανήτη, αλλά ακόμη και στην ίδια τους την χώρα.

Καταλαβαίνετε, πως έτσι, βλέπουν μόνο το δέντρο και όχι το δάσος σύμφωνα με την γνωστή παροιμία, ή πολλές φορές ούτε καν το δέντρο, αφού περιορίζονται σε κάποιο από τα επί μέρους τμήματα του «δέντρου» και πάλι, φευγαλέα.

Ωστόσο για κάποιον που εξετάζει τα πράγματα υπό μια διαφορετική οπτική, βλέποντας όχι απλά το δάσος, αλλά κοιτώντας όσο πιο «μακριά», στον ορίζοντα των παγκόσμιων γεγονότων γίνεται, μέσα στο έτος αυτό έγιναν ιδιαίτερα σημαντικά πράγματα. Αν και το καθένα μόνο του, μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό, αν κανείς τα εξετάσει μαζί, τότε βλέπει ή έστω κάνει τη σκέψη, πως μεταξύ τους δεν είναι…ασύνδετα.

Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Το έτος που σε λίγο θα αποχαιρετήσουμε, σημαδεύτηκε από την ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση των πολιτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πολίτες σε πολλές χώρες του κόσμου, βγήκαν στο δρόμο με διάφορα αιτήματα. Αναφέρουμε μερικές εξ αυτών: Χιλή, Εκουαδόρ, Γαλλία, Ιράκ, Ιράν, το Λίβανος, Καζακστάν, Αλγερία, Χονγκ Κονγκ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παγκόσμιο πράσινο «κίνημα» της Γκρέτα Τούνμπεργκ και κατ επέκταση του ΟΗΕ, που μάζεψε εκατομμύρια ευκολόπιστους, για το ότι δήθεν υπάρχει η…Κλιματική Αλλαγή.

Οι «εξεγέρσεις» αυτές, δεν μπορούν να ενταχθούν σε μια κατηγορία, καθώς έγιναν για διαφόρους λόγους η κάθε μία. Αν εξαιρέσουμε αυτή του Χονγκ Κονγκ η οποία όπως σας γράψαμε πολλές φορές στο EL.GR έγινε και γίνεται, επειδή οι πολίτες του δεν θέλουν να χουν μέσα σε μια τεχνο-χούντα της Κίνας, όλες οι άλλες, ενώ διαφέρουν μεταξύ τους έχουν ένα κοινό. Έγιναν ως διαμαρτυρία, απέναντι στην όποια κυβέρνηση υπάρχει στις χώρες εκείνες.

Μάλιστα ιδιαίτερα στη Βηρυτό, στη Βαγδάτη αλλά και στο Αλγέρι, έγιναν γιγαντιαίες και πολλές φορές αιματηρές εξεγέρσεις από διάφορα κινήματα που αμφισβητούσαν τις κυβερνήσεις τους. Όλα τα παραπάνω περνούν ένα μήνυμα σε παγκόσμια κλίμακα. Το ότι σε όλο και περισσότερες χώρες, οι πολίτες ζητούν μια αλλαγή. Επομένως παγκόσμια, μέσα στο 2019, ξεκίνησε να υψώνεται μια φωνή που ζητάει κάτι να αλλάξει.

Στο σημείο αυτό οδηγούμαστε σε δυο σκέψεις

1η σκέψη: Οι «εξεγέρσεις» αυτές ήταν απλά μια τυχαία συγκυρία.

2η σκέψη: Το 2019 άρχισαν έντονα και συντεταγμένα να μπαίνουν οι υποδομές για την επερχόμενη στημένη παγκόσμια «επανάσταση»….των λαών, κατά των πολιτικών.

Ο χρόνος θα δείξει τι από τα δυο ισχύει. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μπαίνουμε στην δεκαετία που σύμφωνα με τους παγκοσμιοποιητές πρέπει να εφαρμοστεί η Ατζέντα 2030 στην πλήρη της μορφή. Αυτό μας βάζει σε σκέψεις, για το ότι μπορεί ήδη να προετοιμάζεται ο πλανήτης περισσότερο από ποτέ για την ώρα της παγκόσμιας στημένης επανάστασης κατά των πολιτικών.

Έτσι, εφαρμόζοντας οι παγκοσμιοποιητές το δόγμα τους, ORDO AB CHAO (=Τάξη μέσα από το Χάος), θα εμφανιστούν σαν «σωτήρες» που θα φέρουν την ειρήνη μέσα από το χάος που θα έχει προκαλέσει μια τέτοια «επανάσταση», με τη μορφή φυσικά της παγκόσμιας χούντας.

Όταν λοιπόν, όλοι οι πολιτικοί χάσουν την εξουσία τους σε κάθε χώρα, θα επικρατήσει χάος και όλοι όπως είναι επόμενο, θα ζητούν κάποιον να τους κυβερνήσει και να φέρει την τάξη.

Τότε λογικά θα έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης (βλ.Αντίχριστος) σαν «σωτήρας» της ανθρωπότητας.

Το 2020 θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το που οδεύουμε. Το σίγουρο είναι, πως ο πλανήτης «βράζει», και φυσικά δεν εννοούμε το ότι δήθεν….υπερθερμαίνεται.

(φώτο: Unsplash)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...