εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι παρά τις προσπάθειες, η Ρωσία θα αποτύχει.
Ο Μπουντάνοφ έδωσε συνέντευξη στη διαδικτυακή εφημερίδα Ukrainian Pravda που δημοσιεύθηκε σήμερα 23 Φεβρουαρίου. Όπως υποστήριξε, μέλη του στενού κύκλου γύρω από τον Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν συνεργασία με τις υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας.
Ειδικότερα, όπως υποστήριξε, οι άνθρωποι αυτοί έρχονται σε συμφωνία με την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, θέλοντας να διασφαλίσουν το μέλλον τους στην εποχή μετά την ήττα του Πούτιν στην Ουκρανία.
Ο Ουκρανός αξιωματούχος δεν έδωσε ούτε τα ονόματα, ούτε τον αριθμό των πρακτόρων στο περιβάλλον του Ρώσου προέδρου.
«Δεδομένου ότι η κατάσταση στη Ρωσική Ομοσπονδία στην πραγματικότητα χειροτερεύει κάθε μέρα, γίνεται πιο εύκολο κάθε μέρα να βρίσκουμε ανθρώπους πρόθυμους να συνεργαστούν», δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών.
(protothema – intime)









