Η επίσκεψη του δισεκατομμυριούχου προέδρου, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα όταν έφτασε στο Πρεσβυτερινό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP που κάλυπτε το γεγονός.
«Έχω έναν εξαίσιο αδελφό. Έχουμε μία τρομερή σχέση για πολύ καιρό, από την πρώτη ημέρα της ζωής του. Ελπίζουμε πως θα γίνει καλά, αλλά ζει μια δύσκολη στιγμή», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον μικρότερο αδερφό του.
Γεννημένος το 1948, ο Ρόμπερτ Τραμπ είναι σοβαρά άρρωστος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου που δεν αναφέρονται όμως σε άλλες λεπτομέρειες. Ούτε ο Λευκός Οίκος, αλλά ούτε και ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγησαν από τι υποφέρει ο Ρόμπερτ Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε την αναγκαστική τούτη παράκαμψη στη Νέα Υόρκη, μολονότι σχεδίαζε να περάσει το Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ του στο Μπέντμινστερ, στο γειτονικό Νιου Τζέρσεϋ.
(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επικαλείται το δικαίωμα της σιωπής για να κρύψει τις ευθύνες της
- Αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και στα τελωνεία
- ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών
- Γιατί ο Τζιμ Κάρεϊ παραλίγο να παραιτηθεί από το “Γκριντς” και να επιστρέψει μισθό 20 εκατομ. δολαρίων
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς
- Τρομερός μπόμπιρας εντυπωσιάζει στις ικανότητές του στο Kung Fu! vid
- Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Οδηγός μηχανής γρονθοκόπησε στο κεφάλι αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 27χρονου που διέρρηξε εννιά καταστήματα και μία οικία μέσα σε ένα μήνα
- Σημαντική δήλωση για την πορεία των πραγμάτων! Θα πει «ναι» το Κίεβο;
- Το 93% όσων κινούνται στους δρόμους… φοβάται την επικίνδυνη συμπεριφορά των υπολοίπων









