• Αρχική
  • Άρθρα
  • MIND CONTROL
  • Drone της Greenpeace, «χτύπησε» εγκαταστάσεις πυρηνικού εργοστασίου – Το μήνυμα που στέλνει στην ανθρωπότητα (Βίντεο)

Drone της Greenpeace, «χτύπησε» εγκαταστάσεις πυρηνικού εργοστασίου – Το μήνυμα που στέλνει στην ανθρωπότητα (Βίντεο)

Η Greenpeace έριξε Drone,

μέσα σε πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, 30 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Λυών της Γαλλίας.

Η οργάνωση έριξε το Drone πάνω σε ένα τοίχο δεξαμενής, ο οποίος βρίσκεται εντός της εγκατάστασης και δήλωσε ότι δεν υπάρχει ασφάλεια. Η περιβαλλοντική οργάνωση δήλωσε ότι το «χτύπημα» δεν προκάλεσε κάποια ζημιά, ούτε έθεσε σε κίνδυνο κάποιο εργαζόμενο.

Μάλιστα η Greenpeace δημοσιοποίησε βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή της πρόσκρουσης και με αυτό τρόπο θέλησε να δείξει ότι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις δεν είναι ασφαλείς.

Δείτε το βίντεο:

Πράγματι, οι εγκαταστάσεις δεν είναι ασφαλείς και η κίνηση της περιβαλλοντικής οργάνωσης μας δείχνει κάτι πολύ απλό:

Ο πλανήτης εύκολα μπορεί να πάρει «φωτιά» και οι άνθρωποι να χαθούν μετά από κάποιο πυρηνικό ατύχημα ή μετά από τρομοκρατικό χτύπημα. Αφού η Greenpeace μπορεί να «χτυπήσει» πυρηνικά εργοστάσια με Drone, οι διάφορες τρομοκρατικές ομάδες μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Είναι βέβαιο ότι η κίνηση της περιβαλλοντικής οργάνωσης μπορεί να «βρει» μιμητές, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν καλές προθέσεις.

Επιπλέον, η «πρόσκρουση» του Drone, θα δώσει ακόμη ένα πάτημα στην Παγκόσμια εξουσία, να λάβει περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Το τι θα γίνει δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, πάντως είναι σίγουρο ότι το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu