Δίνει ρέστα ο Μεντβέντεφ: «Υπό την επήρεια κοκαΐνης οι ουκρανικές αρχές – Η Δύση τους οδηγεί σε πόλεμο ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Όπως πάντα δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Αναπληρωτής Επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, χαρακτήρισε την απελευθέρωση του LPR (Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ) σημαντικό γεγονός στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης και εξέφρασε την άποψη ότι η Δύση θα συνεχίσει να παρασέρνει την Ουκρανία σε πόλεμο με νικηφόρο τέλος.


“Η απελευθέρωση του εδάφους του LPR είναι ένα σημαντικό γεγονός κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Προβλέπω ότι σε αυτό το πλαίσιο, οι Ευρωπαίοι “φίλοι” μας, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν από τη θέα του αίματος κάποιου άλλου, διάφορες Ούρσουλες και Μπορέληδες θα συνεχίσουν να καλούν την Ουκρανία σε πόλεμο μέχρι το νικηφόρο τέλος», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.


Και οι συγκινημένες ουκρανικές αρχές χαρούμενες υπό την επήρεια κοκαΐνης θα συνεχίσουν το παιχνίδι της διεθνούς υποστήριξης και θα επιδείξουν μια” σκληρή “αποφασιστικότητα να πάρουν πίσω όλα όσα έχουν χαθεί. Είναι μάταιο”, πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.


Κατά τη γνώμη του, «ήταν απαραίτητο να σκεφτούν νωρίτερα, και τώρα ο Ζελένσκι και η Σία θα πρέπει να θυμούνται τον Κικέρωνα: abiit, excessit, evasit, erupit» (έφυγε, εξαφανίστηκε, δραπέτευσε, τράπηκε σε φυγή).

Πρόκειται για το λατινικό έργο «Κατά Κατιλίνα» όπου ο Ύπατος της Ρώμης, Κατιλίνας σε ομιλία του στη Σύγκλητο ζήτησε την καταδίκη των συνωμοτών (σπόντα για τον ΣΦΑΓΕΑ των Ουκρανών Ζελένσκι άραγε;;;) σε θάνατο και την άμεση εκτέλεσή τους.


«Ο Κικέρων, σε μια ομιλία του εναντίον του Κατιλίνα, την οποία είχε προηγουμένως απειλήσει με εξορία χωρίς δίκη, είπε τα εξής για τη φυγή του:

Ο Κατιλίνας, λυσσασμένος από αυθάδεια, αναπνέει από το έγκλημα, προετοίμαζε ασεβώς τον θάνατο της πατρίδας του, απειλώντας όλους εσάς και την πόλη μας με σίδερο και φωτιά τελικά ή διώξαμε, ή εξορίσαμε, ή συνοδέψαμε με ομιλίες όταν έφυγε ο ίδιος.Έφυγε, βγήκε έξω, γλίστρησε, ξέσπασε».

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί