• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Δηλώσεις-ΣΟΚ από την Αυστρία- Αυτό είναι το μέλλον μας; Τα δυο σενάρια για την Ελλάδα και εκείνο που πρέπει να θυμόμαστε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις-ΣΟΚ από την Αυστρία- Αυτό είναι το μέλλον μας; Τα δυο σενάρια για την Ελλάδα και εκείνο που πρέπει να θυμόμαστε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν αναγνωρίζουμε τη χώρα μας...»
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Κραυγές αγωνίας και απόγνωσης εκφράζουν εκατοντάδες Αυστριακοί, σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες τους, σχετικά με το μέλλον το δικό τους και της χώρας τους μετά τη μαζική εισβολή μεταναστών από τον τρίτο κόσμο.

«Είμαστε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα»

Μετά από παρατηρήσεις του προέδρου του εθνικιστικού κόμματος της Ελευθερίας της Αυστρίας (FPO), σχετικά με την ύπαρξη σχεδίου αντικατάστασης του εγχώριου πληθυσμού από τον τρίτο κόσμο, η εφημερίδα Kronen Zeitung, συμφώνησε πως πράγματι οι δημογραφικές αλλαγές είναι πραγματικές και πως τα όσα είπε ο πρόεδρος του FPO δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας, αν και πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν το αντίθετο.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Kronen Zeitung αποφάσισε να αναδημοσιεύσει μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο συγκεκριμένο άρθρο, καθώς πολλοί εξέφρασαν πως νιώθουν ότι η μαζική μετανάστευση έχει κάνει τη χώρα τους αγνώριστη. Τόσο, που αισθάνονται απίστευτα ξένοι σε αυτή.

Πόσο απέχει η διαπίστωση των Αυστριακών ή των Γερμανών ή των Γάλλων από τη χώρα μας; Μήπως εμείς δεν νιώθουμε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα;

Ένας αναγνώστης της Kronen Zeitung έγραψε σε σχόλιο: «Στους δρόμους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα δημόσια κτίρια. Νιώθουμε σαν ξένοι στο ίδιο μας το σπίτι».

Ένα άλλο σχόλιο γράφει: «Στο δημοτικό σχολείο, όλες οι εκδρομές γίνονται με γνώμονα τα παιδιά των μεταναστών, η διατροφή προσαρμόζεται στις θρησκευτικές προτιμήσεις τους, η βία των αλλοδαπών μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι τρομακτική», ενώ ένα άλλο άτομο προσθέτει «Οι ξένοι δεν μιλούν τη γλώσσα μας. Είναι λυπηρό, κανείς μας δεν αισθάνεται όμορφα στη χώρα πλέον».

Ένας άλλος αναφέρει: «Η κατάσταση στη γειτονιά μας έχει επιδεινωθεί τόσο πολύ ώστε εμείς (65 και 68 ετών) είμαστε έτοιμοι να μετακομίσουμε μακριά ώστε να μπορέσουμε τελικά να ζήσουμε ξανά ειρήνικά».

Στις αρχές του χρόνου ένας γιατρός και πρώην βουλευτής του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος μίλησε με σε έναν τοπικό αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με το πως τα ντόπια κορίτσια πρέπει να φορούν μαντίλες για να μην παρενοχληθούν ή τους επιτεθούν μουσουλμάνοι μετανάστες.

Στη συνέντευξη, δήλωσε: «Μιλήστε με γυναίκες στο δρόμο, μιλήστε με παιδιά, μιλήστε με νεαρά κορίτσια. Εγώ προσωπικά γνωρίζω πατεράδες οι οποίοι, όταν οι κόρες τους επιστρέφουν το βράδυ, τους δίνουν μαντίλες, ώστε να μην αναγνωρίζονται ως ντόπιες. Αυτό το ξέρω προσωπικά, στο 15ο διαμέρισμα της Βιέννης, αυτό είναι γεγονός».

Τον Οκτώβριο του 2017, η Kronen Zeitung ανέφερε ότι δύο τάξεις στην Αυστρία – στις πόλεις Klagenfurt και Villach – είχαν γίνει οι πρώτες σε ολόκληρη τη χώρα, που δεν είχαν κανέναν μαθητή εντός τους ο οποίος να έχει τα Γερμανικά ως μητρική του γλώσσα! Αυτό επειδή όλοι ήταν μετανάστες! Αυτό συμβαίνει σήμερα σε αρκετά σχολεία της χώρας μας, ιδίως στις υποβαθμισμένες περιοχές της πρωτεύουσας.

Τα παραπάνω στοιχεία, μας κρόουν για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου. Οι ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται στη σκιά του Ισλαμικού εποικισμού και μεταξύ αυτών και η χώρα μας.

Ο σκοπός είναι σίγουρα, να βελτιώσουμε την κατάσταση μας.

Σημαντικό: Δεν πρέπει κανείς να πιστεύει σε «μαγικές» λύσεις που υπόσχονται οι λαϊκιστές πολιτικοί.

Σίγουρα όλοι μπορούν να χαρακτηριστούν λαϊκιστές, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, αλλά όταν κάποιος υπόσχεται πως θα λύσει για παράδειγμα το μεταναστευτικό μέσα σε μια μέρα, καταλαβαίνουμε πως απλά λέει αυτό που θέλει να ακούσει η πλειοψηφία των Ελλήνων πατριωτών ώστε να αρπάξει τις ψήφους της.

Επομένως αν κάποιος θέλει να ενεργήσει το δυνατόν ωφέλιμα για τη χώρα του οφείλει να προσπαθήσει τουλάχιστον να μειώσει το πρόβλημα, αφού αυτό είναι εφικτό και έχουμε παραδείγματα για το πως σε χώρες της ΕΕ το πρόβλημα έχει μειωθεί. Επαναλαμβάνουμε, δεν μπορεί να επιλυθεί σε μια μέρα, ούτε σε μερικούς μήνες, ούτε σε ένα χρόνο.

Τα δυο σενάρια: Το εφικτό και θετικό για τη χώρα αυτή τη στιγμή, είναι να μειωθεί το πρόβλημα έστω και λίγο. Το άσχημο σενάριο είναι αντί να μειωθεί, να επιδεινωθεί εάν παραμείνει η αριστερά στην εξουσία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (πχ έμμεσα με στήριξη μέσω μικρών δήθεν δεξιών κομμάτων από τους πατριώτες).

Οπότε, είτε θα πάμε καλύτερα είτε θα πάμε χειρότερα.

Τελική υπενθύμιση: Η μαθηματική λογική λέει: «Το μη χείρον, βέλτιστον».

Πρέπει να πάμε πιο «δεξιά» για να φύγουμε από το βούρκο της αριστεράς που έχει φέρει πρωτόγνωρες καταστροφές στον τόπο.

Αυτό μπορεί με τα τωρινά δεδομένα να γίνει μόνο με τη ΝΔ που σαφώς δεν είναι ο,τι καλύτερο, ωστόσο αποτελεί την καλύτερη και πιο ωφέλιμη επιλογή για τη χώρα με τα σημερινά δεδομένα.

Γιατί; Πολύ απλά επειδή δεν είναι το χειρότερο και μάλιστα είναι η μόνη διέξοδος από αυτό.

(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...