• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Δείτε πως μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα βιβλία με λιγότερα χρήματα- Το έξυπνο κόλπο των διαβαστερών ταξιδιωτών

Δείτε πως μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα βιβλία με λιγότερα χρήματα- Το έξυπνο κόλπο των διαβαστερών ταξιδιωτών

Oι βιβλιοφάγοι, αγαπούν να διαβάζουν όσο το δυνατόν περισσότερα βιβλία. Αλλά πως μπορεί κανείς να διαβάζει πολλά βιβλία δίνοντας λίγα χρήματα;

 

Υπάρχει ένα εξαιρετικό κολπάκι που ξέρουν όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, κάτι που δεν το κάνουν όλοι, ούτε καν πολλοί, κι όμως το βρίσκετε σίγουρα σε forum ταξιδιωτών – το πρόγραμμα Read & Return!

Έτσι, αν πάτε σε ένα ταξίδι, αγοράστε το βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε και διαβάστε στο αεροπλάνο (ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού).

Όταν επιστρέψετε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι επιστροφής, φέρτε το βιβλίο πίσω μαζί σας και πάρτε τα μισά χρήματα πίσω! Αυτά τα χρήματα είναι και πάλι δικά σας, για να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Παίρνετε ένα άλλο βιβλίο; Τα κρατάτε; Kαλώς! Πάντως το βιβλίο το διαβάσατε και σας επιστράφησαν και χρήματα!

Υπάρχουν άλλοι που κρατούν σε άριστη κατάσταση το βιβλίο και μπορούν απλώς να το επιστρέψουν όμως το πρόγραμμα Read & Return από την Paradies Lagardère επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν ένα βιβλίο σε μία από τις πολλές θέσεις τους και να το επιστρέψουν μέσα σε έξι μήνες.

Χρειάζεστε την αρχική απόδειξη (απλά το χρησιμοποιήστε ως σελιδοδείκτη για να μην την χάσετε) και σημαντικό, το βιβλίο δεν πρέπει να είναι φθαρμένο και να είναι hard copy δηλαδή με σκληρό εξώφυλλο που δεν τσαλακώνει.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu