Χαμός με τη Τιμοσένκο και τις πολυτελείς διακοπές στο Ντουμπάι ενώ οι Ουκρανοί σφαγιάζονται, vid

«Βράζουν» οι Ουκρανοί στα social media.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο μετά από αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι πέρασε την περίοδο των γιορτών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την ώρα που η χώρα της βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Μάλιστα, βουλευτής από την Ουκρανία ζήτησε από το κόμμα της Τιμοσένκο να τη διώξει εξαιτίας όσων είδαν το φως για το ταξίδι της την Πρωτοχρονιά.

«Απευθύνομαι στο κόμμα Πατρίδα, καλώντας η Γιούλια Βλαντιμίροβνα Τιμοσένκο να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική παράταξη και το κόμμα», έγραψε στο Facebook η Mariana Bezuglaya, μέλος του κόμματος του Ζελένσκι και αναπληρώτρια επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας του ουκρανικού κοινοβουλίου, σύμφωνα με το RT.

Η βουλευτής δημοσίευσε και μια φωτογραφία που φέρεται να εικονίζει την πρώην πρωθυπουργό να κάνει διακοπές σε παραλία του Ντουμπάι. Η Τιμοσένκο, η οποία διετέλεσε πρωθυπουργός της Ουκρανίας μεταξύ 2007 και 2010, ηγείται προς το παρόν του κόμματος «Πατρίδα» καθώς και της παράταξης του κόμματος στο εθνικό κοινοβούλιο.

Νωρίτερα την Παρασκευή, η εφημερίδα Ukrainskaya Pravda δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που φέρεται να απεικονίζουν την Τιμοσένκο και την οικογένειά της να χαλαρώνουν στο Ντουμπάι. Η πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έκανε διακοπές σε βίλα που ανήκει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Kempinski στα ΗΑΕ. Ουκρανοί δημοσιογράφοι είπαν ότι φωτογράφισαν την πολιτικό σε μια ιδιωτική, κλειστή παραλία στις 5 Ιανουαρίου.

(newsbeast – scr)

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί