• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αστυνομικός είπε «Τραμπ 2020» από το μεγάφωνο περιπολικού και τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός είπε «Τραμπ 2020» από το μεγάφωνο περιπολικού και τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν έκανε ωστόσο το ακριβώς αντίθετο, υποστηρίζοντας τον αριστερό υποψήφιο για την προεδρία, τι θα γινόταν;

Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή μετά από βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο το βράδυ, που του έδειχνε να χρησιμοποιεί το μεγάφωνο του περιπολικού για να πει «Τραμπ 2020»

Ο επίσημος λογαριασμός του Τμήματος της Νεας Υόρκης στο Twitter μοιράστηκε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε για το περιστατικό και είπε ότι η Μονάδα Ερευνών του Μπρούκλιν ερευνά το θέμα. Στο βίντεο ένα άτομο που καταγράφει το περιστατικό ζητάει από τον αστυνομικό αν έχει τα «κότσια» να το ξαναπεί και ο ένστολος δεν του χαλάει….χατίρι, λέει «Τραμπ 2020» με το άτομο που καταγράφει να βρίζει τον αστυνομικό και να τον αποκαλεί φασίστα.

Ο Επίτροπος της NYPD Ντέρμοτ Σέα σχολίασε επίσης το θέμα, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «εκατό τοις εκατό απαράδεκτο». «Η επιβολή του νόμου πρέπει να πολιτικοποιείται, είναι ουσιαστικό στον ρόλο μας να εξυπηρετούμε ΟΛΟΥΣ τους Νεοϋορκέζους ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις», ανέφερε ο Σέα στο Twitter.

Σχόλιο επι του θέματος έκανε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης , Μπιλ ντε Μπλάσιο.

“Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Οποιοσδήποτε αξιωματικός της NYPD ωθεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολιτική ατζέντα ενώ βρίσκεται σε υπηρεσία θα αντιμετωπίσει συνέπειες”, δήλωσε ο δήμαρχος. “Θα δράσουμε γρήγορα εδώ, και αυτό δεν θα γίνει ανεκτό”.

Το NYPD News ανακοίνωσε την Κυριακή το απόγευμα ότι ο αξιωματικός τέθηκε αμέσως σε αναστολή άνευ αποδοχών, ενώ τελεί υπό έρευνα.
Δύο διαφορετικά βίντεο κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με το ίδιο φαινόμενο από το Σάββατο το βράδυ.

(Protothema – φωτο:pexels)