• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΡΡΩΣΤΟΣ «άνδρας» χτυπούσε περαστικές γυναίκες στον δρόμο! Μεταξύ άλλων και εγκυμονούσες! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΡΩΣΤΟΣ «άνδρας» χτυπούσε περαστικές γυναίκες στον δρόμο! Μεταξύ άλλων και εγκυμονούσες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η δράση του όπως ήταν φυσικό προκάλεσε οργή και συνελήφθη.

Ένας 34χρονος άνδρας από τη ρωσική πόλη Νιζνεκάμσκ χτυπούσε τις άγνωστες γυναίκες, που συναντούσε τυχαία στους δρόμους της πόλης.


Κάποιες από τις γυναίκες ήταν και εγκυμονούσες, ενώ δεν τον πτοούσε το γεγονός ότι πολλές από αυτές ήταν μαζί με τα παιδιά τους.

Μάλιστα, όταν μία από τις γυναίκες έπεσε ημιλιπόθυμη στον δρόμο, ο κακοποιός συνέχισε να τη χτυπά.

Σύμφωνα με το sputniknews, τα βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις του 34χρονου προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στους κατοίκους της πόλης και στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν είναι δυνατόν κάποιος να μπορεί να χτυπά έτσι μια γυναίκα με παιδιά! Είναι τρομακτικό!», έγραψε μία χρήστης στο Facebook, «αν τον δω να επιτίθεται στις γυναίκες, εγώ ο ίδιος θα του σπάσω τον λαιμό», συμπληρώνει ένας άλλος.

Όταν συνελήφθη, ο κακοποιός εξήγησε στις αρχές πως οι πράξεις του είναι αποτέλεσμα του μίσους του για τις γυναίκες και αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να πληρώσει ένα πρόστιμο (!!!!).

Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους πολίτες, με αποτέλεσμα να ανοίξει ποινική υπόθεση για την περίπτωσή του, υπό τον έλεγχο του επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας.

«Είναι παράξενο, ότι η απόφαση πάρθηκε μόνο μετά την αντίδραση της κοινωνίας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένας χρήστης.

(φωτο:video screenshot)