Αρχίζει τις εργασίες της σήμερα η νέα κυβέρνηση της Χερσώνας: «Θα διοικείται σύμφωνα με το ρωσικό μοντέλο»

Όλα αυτά είναι προσωρινά βέβαια μέχρι να ενωθεί με τη ρωσική Ομοσπονδία.

Από σήμερα αρχίζει να εργάζεται η νέα κυβέρνηση της επαρχίας της Χερσώνας, σύμφωνα με το κανάλι Telegram της περιφερειακής στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης.


“Η επαρχία της Χερσώνας θα διοικείται σύμφωνα με το ρωσικό μοντέλο. Η νεοσυσταθείσα κυβέρνηση της περιοχής Χερσώνας ξεκινά τις εργασίες της στις 5 Ιουλίου”, αναφέρει το δημοσίευμα.


Την παραμονή έγινε γνωστό ότι επικεφαλής της κυβέρνησης ήταν ο Σεργκέι Ελισέεφ, ο οποίος προηγουμένως ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της περιοχής του Καλίνινγκραντ.

Ο επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης Vladimir Saldo παραμένει το κύριο διοικητικό πρόσωπο της περιοχής Kherson και ο Eliseev έγινε ο πρώτος αναπληρωτής του.


Επιπλέον, έχουν ήδη διοριστεί δύο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης. Ο Oleksiy Kovalev, πρώην βουλευτής του Verkhovna Rada (ουκρανική Βουλή) της Ουκρανίας από το κόμμα Servant of the People, θα ασχοληθεί με αγροτικά ζητήματα και ο Vladimir Bespalov, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν ως Πρώτος Αναπληρωτής Υπουργός για την Δημοτική Ανάπτυξη και την Εσωτερική Πολιτική της Περιφέρειας του Καλίνινγκραντ. με την εσωτερική πολιτική.

(scr)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί