• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρχισαν οι εχθροπραξίες στον Καύκασο! Ανάμειξη της Ρωσίας για να μην επεκταθεί ο πόλεμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρχισαν οι εχθροπραξίες στον Καύκασο! Ανάμειξη της Ρωσίας για να μην επεκταθεί ο πόλεμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Russia
Μέχρι στιγμής σε διπλωματικό επίπεδο.

Τη σημασία της άμεσης κατάπαυσης πυρός στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ επισήμανε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε επικοινωνία με τον Αρμένιο υπουργό Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το sputniknews, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, διεξάγει εντατικές επαφές με στόχο την άμεση κατάπαυση πυρός στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την έναρξη των συνομιλιών.


«Μετά την κλιμάκωση της έντασης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ο Σεργκέι Λαβρόφ εργάζεται εντατικά για να ενθαρρύνει όλες τις πλευρές στην κατάπαυση πυρός και την έναρξη συνομιλιών» σημείωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών: Άμεση κατάπαυση πυρός στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

«Καλούμε όλες τις πλευρές να σταματήσουν τις εχθροπραξίες άμεσα και να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.


«Είναι απαραίτητο να μεταφέρουμε τα πάντα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όλα τα πυρά πρέπει να σταματήσουν» ανέφερε μιλώντας στο Sputnik ο επικεφαλής της επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής, την Κυριακή.

«Καμία σύγκρουση δεν πρέπει να επιλύεται στο πεδίο της μάχης» σημείωσε ο Ντζαμπάροφ.

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)