• Αρχική
  • Άρθρα
  • Aποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα o Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (βίντεο)

Aποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα o Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (βίντεο)

Αποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ,

Σύμφωνα με τους Σάσεξ, ανακοίνωσαν ότι θα εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και προανήγγειλαν τη δημιουργία νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης.

«Σκοπεύουμε να αποσυρθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν.

η γεωγραφική ισορροπία ανάμεσα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα τους επιτρέψει «να μεγαλώσουν τον γιο τους με σεβασμό στη βασιλική παράδοση, μέσα στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας τη δυνατότητα να εστιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, που συμπεριλαμβάνει και την έναρξη μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης.

«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του συναρπαστιού επόμενου βήματος εν ευθέτω χρόνω, όπως συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε δεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή σας υποστήριξη» αναφέρουν.

photo video screenshot