ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε πρόσφατες δηλώσεις του προχώρησε σε απειλές κατά της Αρμενίας.
Τόσο η Ρωσία όσο και η Τουρκία «μοιράζουν» τα «κέρδη τους με την συμμετοχή τους στις εξελίξεις στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ, με την Άγκυρα να αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, κάτι που φάνηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Τσαβούσογλου, που μίλησε με σκληρό ύφος κατά του Ερεβάν.
Ειδικότερα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως «η Αρμενία θα πρέπει να υποστεί συνέπειες εάν δεν τηρήσει τους όρους της κατάπαυσης του πυρός» ενώ τόνισε πως από τη στιγμή που η Αρμενία υπέγραψε τη συμφωνία, δεσμεύεται από τις διατάξεις της και αν τις παραβιάσει θα πληρώσει βαρύ τίμημα».
Στη συνέχεια, ο Τσαβούσογλου πρόσθεσε πως «το Αζερμπαϊτζάν τάσσεται υπέρ μιας ειρηνικής λύσης και υπέγραψε τη συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός».
(onalert – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γεραπετρίτης: Θα έρθει και η επέκταση των χωρικών υδάτων, vid
- Επικός ο RFK: Το χιουμοριστικό βίντεο να πίνει πλήρες γάλα…και τα γέλια του Μασκ
- Ν. Ανδρουλάκης: «Πολιτική αλλαγή με τη ΝΔ στην κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει – Η χώρα χρειάζεται άλλον άνεμο»
- Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για τη ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο στη Βασ. Όλγας
- Λίγες μέρες μετά την υιοθέτηση του ευρώ, η Βουλγαρία βρίσκεται ξανά σε ακυβερνησία
- Στη Βουλή το ν/σ του ΥΠ.ΕΣ. για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα και το Εθνικό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς
- Κέιτ Χάντσον: Πώς η απόφαση να αναμετρηθεί με τους φόβους της μεταμόρφωσε την καριέρα της
- Ο Υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ εθεάθη ξανά σε… γυμναστήριο, vid
- Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στο Μενίδι για παράνομη ηλεκτροδότηση – Έγιναν 13 συλλήψεις
- H εντυπωσιακή Πριγκίπισσα Κέιτ οδήγησε μόνη της και συνάντησε την ομάδα γυνακών ράγκμπυ, vid









