Ο Krantz, ο οποίος μοιράζεται τακτικά τις τρελές ιδέες του στο διαδίκτυο, επισκέφθηκε μια ζωντανή ψαραγορά όπου έσωσε ένα νεαρό χταπόδι που ονόμασε Takoyaki. Συνδυάζοντας την αγάπη του για τα ζώα και τη μουσική και γνωρίζοντας ότι τα χταπόδια φημίζονται για την έξυπνη φύση τους, αποφάσισε να δει αν ο νέος του σύντροφος μπορούσε να μάθει να παίζει πιάνο
«Πάντα ήθελα να διδάξω πιάνο σε ένα ζώο», εξήγησε ο Krantz στο YouTube. «Θεωρητικά, τα χταπόδια έχουν απίστευτες δυνατότητες. Είναι τόσο έξυπνα όσο ένα τρίχρονο παιδί, καταπληκτικά λύνουν προβλήματα και κάθε ένα από τα οκτώ χέρια τους έχει τον δικό του μίνι εγκέφαλο. Είναι σαν να έχεις οκτώ πιανίστες σε ένα σώμα».
Ο Krantz δοκίμασε διάφορες μεθόδους διδασκαλίας, όπως φωτιζόμενα πλήκτρα και ψεύτικα καβούρια κρυμμένα μέσα στο όργανο. Αυτά δεν λειτούργησαν, γι’ αυτό σχεδίασε ένα ειδικά κατασκευασμένο «πιάνο με χταπόδι» προσαρμοσμένο στις δυνάμεις και την περιέργεια του Takoyaki.
«Κανείς δεν θα με πίστευε αν αυτό δεν είχε μαγνητοσκοπηθεί», είπε ο Κραντς.
Ο Τακογιάκι μπορεί να μην μπορεί να ερμηνεύει πολύπλοκα κομμάτια, αλλά το πείραμα του Κραντς έχει προσελκύσει την προσοχή χιλιάδων ακολούθων του Instagram και του YouTube.
(photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Μαρτίου
- Μ. Ανατολή: Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε κι άλλες απώλειες
- Σαν σήμερα 3 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Μία σημαντική αλλαγή που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
- Οι Ιρανοί ανακοινώνουν ότι επιτέθηκαν σε αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν, vid
- «Ελευθερώστε με» – Γιος Χολιγουντιανού σταρ ταξίδεψε με ελληνικό διαβατήριο και τώρα δεν μπορεί να γυρίσει στις ΗΠΑ (Vid)
- Ιρανός Στρατηγός απειλεί ότι θα «κάψει οποιοδήποτε πλοίο αποπειραθεί να περάσει το στενό του Χουρμούζ»
- Viral BINTEO: Φοιτήτρια έστειλε το ρομπότ που έφτιαξε η ίδια…για να παραλάβει το πτυχίο!
- Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Ψαρεύει, μαγειρεύει και απολαμβάνει το ψάρι του στη μέση του ωκεανού, Vid
- “Ελλάδα ετοιμάσου”: Ο Μειγουέδερ για την αναμέτρηση με τον Ζαμπίδη









