Απίστευτο κι όμως αληθινό: 16χρονος σήκωσε αυτοκίνητο- Έπαθαν όλοι πλάκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάτι που υπό...κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσε να κάνει, έκανε ένας νεαρός από το Οχάιο των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός Ζακ βοηθούσε τη μητέρα του με τις εργασίες στον κήπο, όταν άκουσε φωνές να καλούν σε βοήθεια. Αμέσως έτρεξαν προς το διπλανό σπίτι απ όπου ακούγονταν οι φωνές, για να βρουν τον 39χρονο γείτονά τους καταπλακωμένο από το αμάξι του.

«Ίσως ο γρύλος έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω του», είπε αργότερα ο Ζακ στο δίκτυο WJW εξιστορώντας όσα είχε βιώσει πριν μερικές ώρες. Συνέχισε λέγοντας πως μπορούσε να δει μόνο τα πόδια του άτυχου άνδρα, καθώς έτρεξε και έπιασε το αυτοκίνητο για να το…σηκώσει.

Η μητέρα του νεαρού, δίνει και αυτή τη δική της μαρτυρία λέγοντας πως «το όχημα πίεζε το κεφάλι και τα πλευρά του. Πίστευα πως δεν υπάρχει τρόπος να σηκώσουμε το αμάξι αλλά ο Τζακ προσπαθούσε πολύ και δεν είχε σκοπό να τα παρατήσει».

Ο νεαρός μετά από συνεχή προσπάθεια κατάφερε τελικά να σηκώσει έστω και λίγο το αυτοκίνητο, τόσο ώστε να μπορέσει η μητέρα του μαζί με την γυναίκα του 39χρονου, να τραβήξουν τον άτυχο άνδρα, απεγκλοβίζοντάς τον έτσι από το όχημα.

ο Ζακ δήλωσε πως ο γειτονάς του είχε σπάσει κάποια πλευρά, ενώ το πρόσωπό του ήταν σε άσχημη κατάσταση. Οι γιατροί συνεχάρησαν τον νεαρό, λέγοντας πως χωρίς εκείνον ο 39χρονος δεν θα ήταν ζωντανός.

Ο 16χρονος αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: «Ευχαριστώ το Θεό που μου έδωσε δύναμη για να το κάνω».


Ο προπονητής της ομάδας φούτμπολ στην οποία συμμετέχει ο νεαρός, δήλωσε έκπληκτος από τη δύναμη που βρήκε ο Ζακ, όχι όμως και για την ηρωική αυτή του ενέργειά! Χαρακτηριστά δήλωσε πως «έχει τεράστια καρδιά. Είναι νέος και έχει βιώσει το θάνατο στην οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του πέθανε πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν θα δίσταζε να βοηθήσει κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη». Η μητέρα του δηλώνει περήφανη για τον γιό της.

Η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει τον θαυμασμό με εκατομμύρια ανθρώπους να συγχαίρονται εξ αποστάσεως τον νεαρό για την πράξη του!

Λένε πως πολλές φορές, οι άνθρωποι βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος στην κατάλληλη στιγμή για να κάνουν αυτό που πρέπει. Ίσως και αυτή να είναι η εξήγηση για το παραπάνω περιστατικό.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...