“προσέκρουσε σε οχήματα” και πήρε φωτιά σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα), δήλωσαν οι πυροσβέστες της πόλης, διευκρινίζοντας ότι “αξιολογούν την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που λαμβάνουν πρώτες βοήθειες”.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 5 τραυματίστηκαν.
“Περισσότεροι από 60 πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος με ένα αεροπλάνο που βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης και προσέκρουσε σε πολλά οχήματα κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι”, έγραψαν στην πλατφόρμα Χ, προσθέτοντας ότι “εργάζονται τώρα για την κατάσβεση της φωτιάς και την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας των ανθρώπων που λαμβάνουν πρώτες βοήθειες”.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) διευκρίνισε ότι το εμπλεκόμενο μεταγωγικό αεροσκάφος ήταν η πτήση 7598 της Prime Air, προερχόμενη από το Πουέρτο Ρίκο, και ανακοίνωσε ότι αρχίζει τη διενέργεια έρευνας.
Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ βίντεο από το σημείο.
Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo









