όταν ένα 6χρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του από τα πυρά ενόςάλλου αυτοκινητιστή τη στιγμή που βρισκόταν καθ΄οδόν για το σχολείο στο όχημα της μητέρα του.
Οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί και αναζητούν τον δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν οι αρχές της Καλιφόρνιας.
Το 6χρονο αγοράκι καθόταν στο παιδικό κάθισμα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όταν εμφανίστηκε στον δρόμο τους ο δράστης με ένα άλλο όχημα και εμπόδισε την πορεία τους. Η μητέρα ανταπέδωσε στον διερχόμενο οδηγό με μία χειρονομία. Τότε ο -ενοχλημένος από την κίνησή της- οδηγός κατέβηκε από το όχημα του, κινήθηκε προς το μέρος της και πυροβόλησε το παιδί της.«Το παιδάκι μετεφέρθηκε εσπευσμένα στο πιο κοντινό νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του», ανέφερε μεταξυ άλλων ο αξιωματικός της αστυνομίας, Olivera.


Οι αρχές αναζητούν έναλευκό σεντάν και απευθύνουν έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν για όσα συνέβησαν. «Εάν έτυχε να βίσκεστε στο σημείο και είδατε έστω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας. Χρειαζόμαστε καταθέσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης», υπογραμμίζει ο Olivera, καθώς η αστυνομία δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για το πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό.
(Protothema)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιούς… κάλεσε να εμβολιαστούν ο Θεμιστοκλέους;
- Κ. Χατζηδάκης για μέτρα στήριξης αγροτών: Τα 27 αιτήματα έχουν ικανοποιηθεί, τα 7 εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
- Συνεχίζονται οι συνομιλίες Ουκρανών και Αμερικανών στο Παρίσι
- Eurostat: Στο 2,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο, στο 2% στην Ευρωζώνη
- Σοκ στη Γαλλία: 47χρονος υπνοθεραπευτής κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε 14 γυναίκες
- Οικονομικές και φορολογικές διευθύνσεις – Τι συμβαίνει ήδη με την τεχνητή νοημοσύνη βάσει έρευνας
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Τα μέτρα για τους αγρότες εξειδικεύονται – Ώρα να προχωρήσουμε μπροστά
- Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου της ΕΜΥ: Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία
- Επεισοδιακή πρόταση γάμου σε γέφυρα…Του έπεσε το δαχτυλίδι! ΒΙΝΤΕΟ
- Ο σύζυγος της Μπριζίτ Μπαρντό αποκάλυψε ότι πέθανε από καρκίνο – Σήμερα η κηδεία της









