• Αρχική
  • Άρθρα
  • Απίστευτες! Δείτε τι αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες στην google μέσα στο 2019

Απίστευτες! Δείτε τι αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες στην google μέσα στο 2019

Είναι πολλά τα ερωτήματα που θέτουμε καθημερινά στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στη μηχανή αναζήτησης, google. Απορίες, ερωτήσεις, όλα μπαίνουν στο «ψαχτήρι».

Έρευνες αποκαλύπτουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων είναι απελπισμένα εξαρτημένοι από αυτό και καθημερινά το χρησιμοποιούν για να λύσουν χιλιάδες απορίες τους, από φαρμακευτικές-ιατρικές συμβουλές, μέχρι tips για τέλειο στιλ αλλά και μακιγιάζ.

Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα καλό, καθώς το google δεν έχει πάντα τη σωστή λύση, ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό δεν ξέρει να εκτιμήσει την πηγή από την οποία λαμβάνει την πληροφορία που χρειάζεται.

Ας δούμε όμως τι γίνεται στο google, στον τομέα της ομορφιάς. Καθημερινά κατακλυζόμαστε από νέα προϊόντα, τάσεις και νέες τεχνικές εφαρμογής μακιγιάζ.

Το Google είναι πάντα εκεί να πληροφορήσει, να δείξει, να δώσει τις δικές του συμβουλές. Και το 2019, όπως κάθε χρονιά δέχθηκε πολλά ερωτήματα, ποιο ήταν όμως αυτό που ερωτήθηκε περισσότερο;

How to apply Color Street nails
Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τι είναι το Color Street Nail, να σας πούμε ότι είναι αυτοκόλλητα νυχιών που ουσιαστικά αντικαθιστούν τα βερνίκια.

Επιπλέον το google για το 2019 δέχθηκε ερωτήσεις όπως:
Πώς να εφαρμόσω ψεύτικες βλεφαρίδες;
Πώς να απλώσω το ρουζ στα ζυγωματικά μου;
Πώς να εφαρμόσω toner;

(φώτο: Pexels-πηγή: bovary.gr)