• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Απανθρωπιά: Πνίγουν τα σκυλιά μέσα στο νερό για να πουλήσουν το κρέας τους και να τα φάνε (Photos)

Απανθρωπιά: Πνίγουν τα σκυλιά μέσα στο νερό για να πουλήσουν το κρέας τους και να τα φάνε (Photos)

Τα σκυλιά είναι τρομοκρατημένα. Έχουν βάλει τις ουρές κάτω από τα σκέλια τους και τρέμουν. Νιώθουν ότι πρόκειται να τα δολοφονήσουν. Απλά δεν ξέρουν το πώς.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο από σφαγείο στην Καμπότζη όπου θανατώνουν τα σκυλιά και στη συνέχεια πωλούν το κρέας τους στα κρεοπωλεία.

Ο φιλόζωος Μάικλ Κουρ γνώρισε τον ιδιοκτήτη του σφαγείου στα προάστεια της Πνομ Πενχ και έγιναν φίλοι. Μοναδικός στόχος του Κουρ ήταν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη να καταφέρει να μπει στο σφαγείο και να απαθανατίσει τη βαρβαρότητα εκεί μέσα.

Και τα κατάφερε. Αυτό που είδε τον σόκαρε. Μέσα σε μικρά σιδερένια κλουβιά στοιβάζουν τα σκυλιά. Στη συνέχεια μεταφέρουν αυτά τα κλουβιά σε μια γούρνα γεμάτη νερό και τα βυθίζουν. Τα σκυλιά βρίσκουν φριχτό θάνατο. Πνίγονται.

Τελικά ο Κουρ ενημέρωσε τις αρχές και η αστυνομία έκανε έφοδο στο παράνομο σφαγείο. Ο Κουρ κατάφερε να διασώσει μόνο τρια σκυλάκια.

Το εμπόριο κρέατος σκύλων στην Καμπότζη είναι παράνομο όμως οι σφαγείς έχουν εγκατασταθεί στα περίχωρα των μεγάλων πόλεων, θανατώνουν σκυλιά πολλές φορές με την ανοχή της αστυνομίας και πουλάνε το κρέας τους στα κρεοπωλεία και τα εστιατόρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλλεξε ο Κουρ στο συγκεκριμένο σφαγείο θανάτωναν 1400 σκυλιά την εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...