• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αντιπαράθεση Μακρόν με νοσοκόμα για τον κορωνοϊό: «Δεν ακούτε αρκετά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιπαράθεση Μακρόν με νοσοκόμα για τον κορωνοϊό: «Δεν ακούτε αρκετά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε αντιπαράθεση με μια νοσοκόμα που δίνει μάχη με τον κορονοϊό ήρθε ο Εμανουέλ Μακρόν, με το βίντεο να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αντιπαράθεση με μια νοσοκόμα είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής επίσκεψης σε νοσοκομείο στο Παρίσι εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.

Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, ο Μακρόν βρέθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο νοσοκομείο Kremlin-Bicetre προκειμένου να συνομιλήσει με εργαζομένους στον τομέα της υγείας.

Βίντεο που διέρρευσε, ωστόσο, δείχνει τον Μακρόν να «επιπλήττει» μια νοσοκόμα, λέγοντάς της ότι οι μειώσεις που έχουν υποστεί συνέβησαν παλαιότερα, αν και παραδέχτηκε ότι δεν έχουν αποζημιωθεί για τις απώλειες αυτές.


«Θα έλεγα ότι μάλλον δεν ακούτε αρκετά» παρατήρησε ο Γάλλος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «δεν θα αναλάβω την ευθύνη για όσα έγιναν στο παρελθόν».

Στη συνέχεια, ακούγεται η νοσοκόμα να απευθύνεται στον Μακρόν, περιγράφοντας τις συνθήκες εργασίας του ιατρικού προσωπικού:


«Αυτές τις δουλειές τις κάνουμε επειδή είναι η δική μας αποστολή. Τις κάνουμε επειδή αγαπάμε τους ανθρώπους. Είμαστε δημόσιο νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, είμαστε φτωχοί. Και αύριο, μπορούμε να είμαστε αυτοί που θα είναι ξαπλωμένοι σε αυτά τα κρεβάτια. Θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό για εμάς και για τους άλλους, αλλά με τις ελλείψεις εργαζομένων, δεν μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Μακρόν σχολίασε ότι είναι «ο μόνος στην οικογένεια που δεν εργάζεται στις υπηρεσίες υγείας».

(Sputniknews – φωτο:video screenshot)