δήλωσε σήμερα ένας ακροδεξιός ισραηλινός υπουργός, σημαντικός εταίρος της πλειοψηφίας του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Απαριθμώντας αριθμό διατάξεων αυτού του σχεδίου 20 σημείων, ο υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ χαρακτήρισε το σύνολο «αχώνευτο, ξεπερασμένο μίγμα». Είναι «μια επιστροφή στην αντίληψη του Όσλο [του 1993 με το οποίο ξεκίνησε μια ισραηλινοπαλαιστινιακή διαδικασία που σήμερα πνέει τα λοίσθια], μια ιστορική αποτυχία της πιο θεμιτής ευκαιρίας στον κόσμο για να απελευθερωθούμε επιτέλους από τις αλυσίδες του Όσλο, μια ηχηρή διπλωματική αποτυχία», προσθέτει στο Χ.
Το σχέδιο αυτό, στο οποίο ο Νετανιάχου προσέφερε χθες, Δευτέρα, την υποστήριξή του στην Ουάσινγκτον είναι «τύφλωση και αμνησία απέναντι στα διδάγματα της 7ης Οκτωβρίου» 2023, προσθέτει αναφερόμενος στην αιματηρή επίθεση του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος Χαμάς που προκάλεσε τον πόλεμο που μαίνεται τώρα στη Γάζα.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κίνα-Τζιλίν: Καλλιεργούνται νέες ποικιλίες καλαμποκιού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη
- Ρωσία: Θραύσματα ουκρανικών drones έπληξαν πυρηνικό σταθμό, vid
- Η μεγάλη απόδραση: Απίστευτη φώκια γλίτωσε από φάλαινες – δολοφόνους πηδώντας σε βάρκα, vid
- Η Ρωσία δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνάντησης κορυφής με τις ΗΠΑ στη Βουδαπέστη
- Β. Κορκίδης: Η «Black Friday» της ελληνικής αγοράς απειλείται από τα κινεζικά e-shops
- Δένδιας: Οι ελληνικές Ε.Δ. απέκτησαν τη δυνατότητα να παράγουν οι ίδιες drones
- «Προσδεθείτε»: Η Γκίλφοϊλ προαναγγέλλει την επίσκεψη Ρούμπιο στην Ελλάδα
- Καθαρή δυστοπία από την Ανατολή: Η πρώτη μαζική παράδοση ανθρωποειδών ρομπότ είναι γεγονός – Video
- Έρευνα της Metron Analysis για το ΕΕΑ: Η ακρίβεια συνεχίζει να αποτελεί το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα των πολιτών
- Απάντηση Τσίπρα σε όσα είπε ο Μητσοτάκης για το βιβλίο του









