• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Αντεπίθεση Τραμπ προς τις γυναίκες που κατηγορούν τον Μπρετ Καβάνο για παρενόχληση (βίντεο)

Αντεπίθεση Τραμπ προς τις γυναίκες που κατηγορούν τον Μπρετ Καβάνο για παρενόχληση (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ειρωνεύτηκε το βράδυ της Τρίτης τη γυναίκα η οποία κατηγορεί τον δικαστή που έχει ονομάσει υποψήφιο για μια έδρα στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, στηλιτεύοντας το ότι στην αφήγησή της δεν έδωσε ακριβείς λεπτομέρειες.

Η Κριστίν Μπλάζι Φορντ, πανεπιστημιακός, 51 ετών, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας — και των εκατομμυρίων Αμερικανών που παρακολουθούσαν καρφωμένοι στις οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών τους — ότι είναι «100%» βέβαιη ότι αυτός που της επιτέθηκε το καλοκαίρι του 1982 ήταν ο έφηβος Μπρετ Κάβανο.

«Ήπια μια μπίρα, ήπια μια μπίρα…», πέταξε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Σάουθχεϊβεν, στην Πολιτεία του Μισισιπή, μιμούμενος ολοφάνερα την κατάθεση της Μπλάζι Φορντ.

«Πώς γυρίσατε στο σπίτι σας; Δεν θυμάμαι. Πώς πήγατε εκεί; Δεν ξέρω. Σε ποια συνοικία έγιναν αυτά; Δεν ξέρω. Πού είναι αυτό το σπίτι; Δεν θυμάμαι. Στον πρώτο όροφο, στο ισόγειο, πού; Δεν ξέρω. Αλλά ήπια μία μπίρα, αυτό είναι το μόνο πράγμα που θυμάμαι», συνέχισε ο Τραμπ διακωμωδώντας τη μαρτυρία της γυναίκας, προκαλώντας γέλια στο πλήθος που τον παρότρυνε και τον επευφημούσε ηχηρά.

«Κι η ζωή ενός ανθρώπου έχει γίνει κομματάκια, η ζωή ενός άνδρα έχει γίνει συντρίμμια», συνέχισε ο ρεπουμπλικάνος, που μέχρι χθες Τρίτη είχε φροντίσει να μην καταφερθεί άμεσα εναντίον της καταγγέλουσας.

Χαρακτηρίζοντας τον δικαστή Κάβανο «εξαίρετο άνθρωπο», ο ένοικος του Λευκού Οίκου στηλίτευσε κατόπιν επί μακρόν τη συμπεριφορά των Δημοκρατικών, τους οποίους κατηγορεί πάντα ότι κωλυσιεργούν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu