«Ανίερη η συνέντευξη Πούτιν»: Όταν αυτοί ενοχλούνται, κάτι καλό συμβαίνει, vid

Η ιστορική συνέντευξη Πούτιν είχε πολλούς αποδέκτες εκτός Ρωσίας.

Ο αντίκτυπός της ήταν τεράστιος, όπως εξάλλου δείχνει η σοκαριστική της απήχηση, καθώς σε περίπου 36 ώρες μόνο από το επίσημο κανάλι του Τάκερ Κάρλσον στο Twitter συγκέντρωσε 178 εκατομμύρια προβολές!!

Στη συντριπτική τους πλειονότητα πρόκειται για πολίτες εκτός Ρωσίας, που ειδικά στη Δύση είχαν μία μοναδική ευκαιρία να ακούσουν κατά το δυνατόν αφιλτράριστα τι λέει και η πλευρά του Πούτιν.

Η αντιδράσεις, έτσι όπως εκφράστηκαν από τους πολιτικούς-«μαριονέτες 3ης κατηγορίας» σε Ευρώπη και Αμερική ήταν σφοδρές.

Οι ηγέτες της Γερμανίας, Βρετανίας και του Καναδά έκαναν λόγο για «ψέματα», «γελοία συνέντευξη» και «παραπληροφόρηση», βγαίνοντας μπροστά στις κάμερες φανερά ενοχλημένοι.

Μάλιστα ο ίδιος ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, είπε ευθέως στους Αμερικανούς να «μην πιστέψουν ούτε λέξη από όσα λέει ο Ρώσος πρόεδρος»!

Το απόσπασμα από άρθρο του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, είναι ενδεικτικό:

«Σε όλο τον κόσμο, ο κόσμος παρακολουθεί αυτή τη γελοία συνέντευξη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν που διεξήγαγε ο Τάκερ Κάρλσον, και δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτόν τον ιστό ψεμάτων πάνω απ’ όλα στην ιδέα ότι ο Πούτιν είναι κατά κάποιο τρόπο προορισμένος να πετύχει στην Ουκρανία. Αντίθετα, είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.

Ο Κάρλσον δεν έκανε δύσκολες ερωτήσεις στον Πούτιν. Ενήργησε σαν θαυμαστής του. Δεν είδαμε ποτέ ξανά τέτοια επίδειξη δουλοπρέπειας σε έναν τύραννο. Ο Κάρλσον ήταν απλά ένα μέσο για να εξαπολύσει ο Πούτιν την προπαγάνδα του στις ΗΠΑ. Εύχομαι ο Αμερικανικός λαός να μπορέσει να δει καθαρά μέσα από αυτή τη παρωδία της ανίερης συνέντευξης»:

απεμπε-EPA-Japan pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί