• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άνδρας δάγκωσε φίδι -Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Ινδός

Άνδρας δάγκωσε φίδι -Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ο Ινδός

Ενας Ινδός που τον δάγκωσε φίδι πήρε την εκδίκησή του, καθώς δάγκωσε και ο ίδιος το ερπετό και το σκότωσε, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο πατέρας του.

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει το πιο κλασικό ρητό στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, το γεγονός δηλαδή πως είδηση δεν αποτελεί «ένας σκύλος να δαγκώσει έναν άνθρωπο, αλλά ένας άνθρωπος να δαγκώσει έναν σκύλο». Ο Ινδός ανταπέδωσε τα δάγκωμα στο φίδι.

Ο άνδρας αυτός, ο Ρατζ Κουμάρ, χαλάρωνε στο σπίτι του στο νότιο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές απολαμβάνοντας το ποτό του, όταν ένα φίδι μπήκε στο δωμάτιο και τον δάγκωσε, δήλωσε ο πατέρας του.

«Ενα φίδι τον δάγκωσε. Τότε και αυτός με τη σειρά του το δάγκωσε και το έκοψε σε κομμάτια», δήλωσε ο πατέρας, ο Μπαμπού Ραμ.Η οικογένεια του μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

«Είναι σίγουρα περίεργο», δήλωσε ο γιατρός του Ρατζ Κουμάρ, ο Ν.Π. Σινγκ. «Εχω δει ανθρώπους να έρχονται με δάγκωμα φιδιού, αλλά ποτέ κάποιον που δάγκωσε ο ίδιος φίδι και μετά να το φέρνει μαζί του σε μια σακούλα».

(φώτο: Pexels-πηγή: iefimerida.gr)