ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που επιβεβαίωσαν πως ο πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζει να παραστεί σε αυτήν.
Η κηδεία του Φίλιππου, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 99 ετών, θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνδσορ και θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη τη χώρα.
Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 30, με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ να τονίζουν πως η τελετή θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας της COVID-19, κάτι που σημαίνει πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περιλαμβανομένης της βασίλισσας αναμένεται να φορούν μάσκα.
Εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε πως ο Χάρι, ο οποίος μετακόμισε στο Λος Άντζελες μετά την παραίτηση από τα καθήκοντά του, σχεδιάζει να παραστεί στην κηδεία του παππού του, όμως η έγκυος σύζυγός του Μέγκαν έχει λάβει συμβουλή από τον γιατρό της να μην ταξιδέψει.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- e-ΕΦΚΑ: Από 1ης Μαρτίου η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας
- Μαγνησία: Σύλληψη κτηνοτρόφου για παραβίαση μέτρων κατά της ευλογιάς αιγοπροβάτων
- Αυξήθηκαν κατά 2,3% οι τιμές των οικοδομικών υλικών τον φετινό Ιανουάριο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
- Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλάει για την επώδυνη ζωή της με την σκλήρυνση κατά πλάκας και την παιδική κακοποίηση
- Νέο ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden στους κινηματογράφους τον Μάιο
- Εξαφάνιση Νάνσυ Γκάρθι: Η οικογένεια της προσφέρει αμοιβή ύψους 1 εκατ. δολαρίων για πληροφορίες, vid
- Πορεία προς το μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι του τουρισμού και του επισιτισμού
- Χαρακόπουλος – γ.γ. πρωθυπουργού: Έρχεται νέα ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό των παρακάρλιων χωραφιών
- ΒΙΝΤΕΟ: Κογιότ κυνηγάει 3χρονο αγοράκι στην αυλή του σπιτιού και τρέχει να σωθεί!
- Ν. Χαρδαλιάς: «Καμία πρακτική που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια δεν θα γίνει ανεκτή»









