«Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε στους Δημοκρατικούς κυβερνήτες κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη ότι μέρος του σχεδίου του είναι να σταματήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις μετά τις 8 μ.μ. ώστε να μπορεί να κοιμάται περισσότερο».
Αυτό μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες αμερικανικά δίκτυα!!
Οι δηλώσεις, που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τους New York Times, έγιναν καθώς ο υπερήλικας Μπάιντεν προσπάθησε να καθησυχάσει μια ομάδα περισσότερων από 20 Δημοκρατικών ηγετών σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.
Το σχόλιο του Μπάιντεν άφησε αρκετούς από τους κυβερνήτες στην αίθουσα απογοητευμένους, είπαν πηγές στο CNN.
Ο Λευκός Οίκος δεν σχολίασε αμέσως τα όσα είπε ο πρόεδρος.
«Ο Πρόεδρος (George W.) Bush πήγαινε για ύπνο στις 9 και ο πρόεδρος (Μπαράκ) Ομπάμα ετοίμασε το δείπνο στις 6:30», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν, Kevin Munoz, προσπαθώντας να… σώσει ό,τι σώζεται!
«Οι κανονικοί πρόεδροι επιτυγχάνουν μια ισορροπία, όπως και ο Τζο Μπάιντεν. Σχεδόν η ίδια αυστηρότητα ίσχυε με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ξόδευε τη μισή του μέρα κραυγάζοντας στο Truth Social για σχέδια που θα προκαλούσαν ύφεση στην οικονομία και την άλλη μισή παίζοντας γκολφ».
Ο Μπάιντεν μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, έκανε ένα μάλλον άβολο «αστείο» στους Δημοκρατικούς Κυβερνήτες: «Εγώ είμαι καλά — δεν ξέρω για τον εγκέφαλό μου, όμως»
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στη Βουλγαρία θα μεταβεί αύριο ο Ν. Δένδιας
- Συναγερμός στη Γερμανία: Απελευθερώνονται τα εθνικά αποθέματα πετρελαίου
- Αναλυτικά τα μέτρα στην αγορά καυσίμων και τροφίμων λόγω του πολέμου: Τι θα απαγορεύεται
- Κυρώσεις κατά Ιρανών αξιωματούχων επιβάλλει η Ε.Ε.
- Πλεύρης για μπούρκα: Μελετούμε το ρυθμιστικό πλαίσιο άλλων χωρών
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Την αναγνώριση ελαφρυντικών για πέντε καταδικασθέντες αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο
- Το αρχαιότερο ποτό του κόσμου επιστρέφει στο προσκήνιο – Οι νέες εκδοχές του γίνονται τάση
- Ο Ερντογάν ζητά το τέλος του πολέμου στην Μέση Ανατολή «πριν επιδεινωθεί και πυρπολήσει ολόκληρη την περιοχή»
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Συνεχίζονται έως τις 14/3 οι αιτήσεις για τις έκτακτες προσλήψεις ενίσχυσης του κτηνιατρικού μηχανισμού
- Σε συνεχή επαφή με το Ιράν η Μόσχα, την ώρα που καταγγέλλει εμπλοκή Βρετανών σε φονικό χτύπημα εντός Ρωσίας









