Άλκη εισέβαλε στη βάση που θα μιλήσουν Τραμπ-Πούτιν – Ζαχάροβα: «Δεν ξέρει τι άλλο να σκεφτεί ο Ζελένσκι»

Όλων το μυαλό πήγε στη μαριονέτα του Κιέβου!

Με ένα μικρό… απρόοπτο ξεκίνησαν οι τελευταίες προετοιμασίες για την ιστορική συνάντηση Πούτιν-Τραμπ στην Αλάσκα.

Μία μεγάλη άλκη εθεάθη να… μπαίνει με χαρακτηριστική άνεση στον περιβάλλοντα χώρο της αεροπορικής βάσης στην οποία θα μιλήσουν οι δύο ηγέτες σε λίγες ώρες από τώρα.

«Μία άλκη έπεσε πάνω στη στρατιωτική βάση που θα πάνε οι Τραμπ-Πούτιν. Διέκοψε την κυκλοφορία στους δρόμους όπου αναμένεται να περάσουν οι προεδρικές συνοδείες», μετέδωσαν ρωσικά δίκτυα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την άλκη.

Φυσικά το διαδίκτυο «γκρεμίστηκε» λόγω της σύνδεσης της άλκης με τα… διαβολικά σχέδια του Ζελένσκι να σαμποτάρει τη ρωσοαμερικανική σύνοδο με κάθε μέσο!

Πάνω σε αυτό ακολούθησε το επικό σχόλιο της Μαρία Ζαχάροβα στο Telegram. Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ καυτηρίασε το πόσο απελπισμένος μοιάζει πλέον ο Ζελένσκι:

«Ο Ζελένσκι δεν ξέρει πλέον τι άλλο να σκεφτεί», έγραψε παραθέτοντας το βίντεο με την άλκη.

«Ο Ζελένσκι μεταμφιεσμένος σε άλκη. Προσπαθώντας να συντρίψει το στρατόπεδο της Αλάσκας», έγραψαν άλλοι χρήστες στα social media.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί