ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ των Ρώσων στο Κίεβο: «Ήθελαν να μπουν στο ΝΑΤΟ, μπήκαν τελικά με έναν… S-300»

Πέφτει άγριο δούλεμα...

H πάντοτε αιχμηρή εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΑΞ, Μαρία Ζαχάροβα, μέσω ανάρτησης στα social media τοποθετήθηκε για τους δύο ουκρανικούς πυραύλους που έπληξαν την Πολωνία ΤΡΟΛΑΡΟΝΤΑΣ το Κίεβο και την επιμονή του Ζελένσκι να παρουσιάσει ως “ρωσικούς” τους πυραύλους που έπεσαν στην γειτονική του χώρα:

«Το αστείο της ημέρας: η Ουκρανία ήθελε να μπει στο ΝΑΤΟ και κατέληξε στο ΝΑΤΟ. Για την ακρίβεια, με έναν πύραυλο S-300», έγραψε χαρακτηριστικά στο Telegram.

Νωρίτερα χθες η “σιδηρά κυρία” της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής είχε εκτοξεύσει τα “βέλη” κατά της Πολωνίας, της Ε.Ε. και του Ζελένσκι γράφοντας:

«Ο πρόεδρος της Πολωνίας χαρακτήρισε “ατύχημα” την πτώση του πυραύλου. Εχθές ακούσαμε την υστερία Πολωνών αξιωματούχων και πολιτικών. Οι Πολωνοί που εξαπέλυσαν αντιρωσικές επιθέσεις και κάλεσαν τον πρέσβη μας Σεργκέι Αντρέγιεφ για να διαμαρτυρηθούν μέσα στα μεσάνυχτα, δεν πρέπει να απολογηθούν;.

Κάθεται σε ένα καταφύγιο και δεν καταλαβαίνει γιατί ακόμη και οι πιο διαβόητοι Ρωσόφοβοι αποκήρυξαν την εκδοχή του για έναν “ρωσικό πύραυλο στην Πολωνία”. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι τον έβαλαν επικεφαλής μιας συμμορίας ληστών στην Ουκρανία για να κάνει τη βρώμικη δουλειά και όχι να υπαγορεύει στους ‘χειριστές’ του τι να κάνουν.

Οι αρχές στο Κίεβο φαίνεται να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να κατηγορήσουν τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας το περιστατικό ως εργαλείο για να κερδίσουν υποστήριξη καθώς το καθεστώς Ζελένσκι φαίνεται να έχει εξαντλήσει τους προστάτες του».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί