Την ώρα που ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγιπ Ερντογάν δηλώνει πως με τα μέτρα που ελήφθησαν, μέσα σε τρεις εβδομάδες η χώρα θα ξεπεράσει την κρίση της πανδημίας, στην Κωνσταντινούπολη ετοιμάζονται ειδικοί χώροι σε δύο νεκροταφεία για την ταφή των θυμάτων του κορωνοϊού.
Μάλιστα στο Μπέικοζ οι κάτοικοι αντιδρούν για την επιλογή του δικού τους νεκροταφείου που είναι μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Εικόνες που μαρτυρούν την ανησυχία των αρχών που περιμένουν την δραματική αύξηση των θυμάτων του ιού που είναι ήδη 75.
Ο καταζητούμενος στην Τουρκία παίχτης του ΝΒΑ Ενες Καντέρ, ως Γκιουλενιστής που διαφεύγει στις ΗΠΑ, δεν διατάζει να τα βάλει άλλη μια φορά με τον Ερντογάν.
Ανεβασε στο λογαριασμό του στο τουίτερ βιντεάκια που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν άτομα να καταρρέουν αβοήθητα, από τον κορωνοϊό όπως υποστηρίζει, και λέει στον Ερντογάν ότι αφήνει τον κόσμο να πεθαίνει.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας της τελευταίες μέρες κάνει το υπουργικό συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη. Ζητά από τον κόσμο να τηρεί αυστηρά την απομόνωση αλλά βλέπει μετά κρίσης μεγάλες οικονομικές ευκαιρίες για την Τουρκία της οποίας η οικονομία απειλείται από την κρίση του κορωνοιού.
Ο υπουργός υγείας ανακοίνωσε ότι πλέον σε νέα ιστοσελίδα της Προεδρίας θα αναρτώνται τα στοιχεία για τα κρούσματα και τους νεκρούς και πως η Τουρκία εισήγαγε φάρμακο από την Ιαπωνία που βοηθά στην αντιμετώπιση του ιού.
Οι τασεις της αύξησης των κρουσμάτων και των θυμάτων όμως στην Τουρκία, γίνονται όλο και πιο ανοδικές δημιουργώντας όλο και πιο δραματική εικόνα.
Εικόνα που έρχεται να προστεθεί στις απόκοσμες εικόνες έρημων πλατειών και συνεργείων απολύμανσης σε κοινόχρηστους χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς.
megatv.com / video photo screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









