• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κορονοϊός: Δείτε πως απολυμαίνει η Emirates τα αεροσκάφη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορονοϊός: Δείτε πως απολυμαίνει η Emirates τα αεροσκάφη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασφάλεια και σιγουριά θέλει να προσφέρει η Emirates στους επιβάτες της και προχωρά σε εξονυχιστικό καθαρισμό των αεροσκαφών της, εν μέσω της παγκόσμιας επιδημίας κορωνοϊού.

Η Emirates θέλοντας να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, άνεση και σιγουριά, καθώς και να ανταποκριθεί επάξια στις τελευταίες εξελίξεις και ανάγκες στο πρόβλημα του κορωνοϊού, αποφάσισε να βελτιώσει τη διαδικασία καθαρισμού των αεροσκαφών της, προχωρώντας σε ενισχυμένο καθαρισμό και απολύμανση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία ιατρικά ευρήματα των εμπειρογνωμόνων, ότι ο ιός COVID-19 μεταδίδεται κατά κύριο λόγο με άγγιγμα, η Emirates έχει θέση ως πρωταρχική σημασία τον εξονυχιστικό καθαρισμό των επιφανειών των αεροσκαφών της. Τα επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα που πήρε αφορούν όλα τα αεροσκάφη της από το Ντουμπάι, ανεξαρτήτως διαδρομής.

Στο σχετικό βίντεο φαίνεται και πιο αναλυτικά η βελτιωμένη διαδικασία καθαρισμού των αεροσκαφών της.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, για να ολοκληρωθεί αυτή η λεπτομερής διαδικασία καθαρισμού που διαρκεί μία ώρα, ενώ το αεροσκάφος προετοιμάζεται για την επόμενη αποστολή του, απαιτείται μια ομάδα 18 εκπαιδευμένων καθαριστών για ένα Boeing 777 και μια αντίστοιχη ομάδα 36 ατόμων για ένα A380. Καθημερινά, περνούν από αυτή τη διαδικασία περίπου 250 αεροσκάφη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική απαλλαγής επισκεφθείτε το emirates.com.

iefimerida.gr – photo: video screenshot