Κορωναϊός: Πρώτο κρούσμα στην Πολωνία

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως, σκοτώνοντας τουλάχιστον 3.000 άτομα, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 80.000. Η Πολωνία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κορωναϊού, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της χώρας Λούκας Σουμόφσκι. Πρόκειται για άνδρα που νοσηλεύεται στη Ζιελόνα Γκόρα, στα δυτικά της Πολωνίας και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.  Σύμφωνα […]

Ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως, σκοτώνοντας τουλάχιστον 3.000 άτομα, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τις 80.000.

Η Πολωνία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κορωναϊού, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της χώρας Λούκας Σουμόφσκι. Πρόκειται για άνδρα που νοσηλεύεται στη Ζιελόνα Γκόρα, στα δυτικά της Πολωνίας και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. 

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο ασθενής είχε ταξιδέψει στη Γερμανία.

Τον περασμένο μήνα, αριθμός ευρωπαϊκών χωρών ανέφεραν τα πρώτα κρούσματα του νέου κορωναϊού. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί στην Ιταλία, ενώ 52 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Εξαιτίας του εξάπλωσης του ιού αρκετές μεγάλες εκδηλώσεις έχουν ακυρωθεί στην Ιταλία, μεταξύ αυτών το καρναβάλι της Βενετίας και η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Πηγή: sputniknews.gr – Φωτο: pexels

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί