ΚΛΙΜΑ ΠΟΛΩΣΗΣ: «Ο Τραμπ ζητά επανακαταμέτρηση ψήφων στο Ουισκόνσιν»

Το θρίλερ συνεχίζεται...

Υπάρχουν αναφορές ότι τελείωσε η καταμέτρηση στο Ουισκόνσιν, με φερόμενο νικητή τον Μπάιντεν.

Ανακαταμέτρηση ζητά ο Τραμπ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με… επίσημες Αρχές, καταμετρήθηκαν όλες οι ψήφοι στο Ουισκόνσιν και ο Μπάιντεν κέρδισε με 20.697 ψήφους

Ο διευθυντής της προεκλογικής καμπάνιας του Trump, Bill Stepien, αναφέρει:

«Υπήρξαν αναφορές για παρατυπίες σε αρκετές κομητείες του Ουισκόνσιν, οι οποίες εγείρουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Ο Πρόεδρος σκέφτεται να ζητήσει εκ νέου καταμέτρηση και θα το κάνουμε αμέσως».


https://twitter.com/Breaking911/status/1324045293411860485?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1324045293411860485%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F505605-trump-wisconsin-recount-request%2F

Στις ΗΠΑ επικρατεί ήδη πόλωση και η χώρα δείχνει να χωρίζεται στα δύο. Ο νικητής θα αργήσει να ανακοινωθεί ακόμα και η αμερικανική υπερδύναμη απειλείται με αστάθεια. Μέχρι την Παρασκευή το νωρίτερο, θα καταμετρά ψήφους η πολιτεία-κλειδί της Πενσιλβάνια.

Άλλωστε, πολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα στα στρατόπεδα Τραμπ-Μπάιντεν καθώς φαίνεται ότι οι επιστολικές ψήφοι αποτελούν πεδίο μάχης με τον Τραμπ να καταγγέλλει «μαγειρέματα» (ΕΔΩ).

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση-βόμβα του πρόεδρου των ΗΠΑ ότι θα προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων, το στρατόπεδο Μπάιντεν απάντησε με ανακοίνωσή του στην οποία έκανε λόγο για «εξωφρενική» δήλωση.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί