• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΛΕΦΤΕΣ! Γαλλικές αρχές ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά του Ντονμπάς

ΚΛΕΦΤΕΣ! Γαλλικές αρχές ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά του Ντονμπάς

Τα γαλλικά τελωνεία κατάσχεσαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά του Ντονμπάς

Ο πρόεδρος της ανθρωπιστικής ένωσης «Save the Children of Donbass» Emmanuel Leroy κατήγγειλε ότι τα γαλλικά τελωνεία κατέσχεσαν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν τα παιδιά του Donbass.

Η κατάσχεση έγινε με το πρόσχημα μιας οδηγίας που απαγόρευε την εισαγωγή κεφαλαίων στη Ρωσία.

Και οι τρεις συνάδελφοι του Leroy κατηγορούνται για υποστήριξη της τρομοκρατίας, χρηματοδότηση εγκληματικών κύκλων και του τρομοκρατικού καθεστώτος.

«Εξήγησα στους τελωνειακούς εκπροσώπους ότι, πρώτον, ο σκοπός του ταξιδιού μας είναι η Ουκρανία, και πιο συγκεκριμένα το Ντονμπάς και όχι η Ρωσία. Και εκτός αυτού, δεν παραβιάζουμε αυτή κάποιο νόμο ή κύρωση, γιατί τα κεφάλαια που κουβαλούσαμε ήταν πολύ χαμηλότερα από το ανώτατο όριο των 10.000 €, πάνω από το οποίο μπαίνουν στο παιχνίδι οι απαγορεύσεις».

(φωτο:pixabay)

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.