Ο άντρας θεώρησε ότι τα μανιτάρια ήταν μια χαρά και έτσι τα τάισε στην οικογένειά του. Παρόλο που δεν ήταν σίγουροι αν έπρεπε να τα φάνε, κατανάλωσαν μερικά από αυτά, αλλά αρρώστησαν ώρες αργότερα.
Ένας άνδρας στην Κίνα δέχεται επικρίσεις στο διαδίκτυο για την ύπουλη και απάνθρωπη πράξη του εναντίον του σκύλου του. Βρήκε μερικά άγρια μανιτάρια, τα οποία τάισε στα σκυλιά του για να ελέγξει αν ήταν κατάλληλα για φαγητό. Ενώ ο σκύλος έχασε την όρεξή του, ολόκληρη η οικογένεια του άνδρα κατέληξε στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας, όπου ένας 74χρονος άνδρας βρήκε άγρια μανιτάρια να φυτρώνουν στο αγρόκτημά του με βότανα στις 13 Ιουλίου. Τα πήρε σπίτι, αλλά ήθελε να βεβαιωθεί ότι δεν ήταν δηλητηριώδη πριν τα φάει. Ο γιος του, Jiang, δήλωσε στο Shandian News ότι τα μανιτάρια έμοιαζαν με τα μανιτάρια που βρέθηκαν στο τοπικό τους κατάστημα. Ωστόσο, υπήρχε η πιθανότητα να ήταν δηλητηριώδη. Αλλά έγινε άπληστος και δεν ήθελε να αφήσει το μανιτάρι. Έτσι σκέφτηκε ένα σχέδιο. Μαγείρεψε τα μανιτάρια και τα τάισε στον σκύλο του για να ελέγξει αν ήταν δηλητηριώδη.
Περίμενε δύο μέρες για να δει αν το μανιτάρι είχε αντίκτυπο στην υγεία του σκύλου. Το κατοικίδιο ζώο παρέμεινε γενικά καλά, αλλά έχασε την όρεξή του. Η οικογένεια του Jiang Senior παρέμεινε επιφυλακτική, αλλά αποφάσισε να τα χρησιμοποιήσει και μαγείρεψε τα μανιτάρια για τη γυναίκα και τον γιο του. Έφαγαν μερικά από αυτά επειδή δεν ήταν σίγουροι. Ωστόσο, τρεις ώρες αργότερα, και οι δύο άρχισαν να αισθάνονται ναυτία και διάρροια. Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τους έκαναν πλύση στομάχου για να αφαιρέσουν όλα τα ίχνη των μανιταριών. Ο Jiang συνειδητοποίησε ότι ενώ ο σκύλος δεν είχε δηλητηριαστεί, είχε σταματήσει να τρώει λόγω των άγριων μανιταριών.
Ο άντρας δέχεται πολύ μίσος στο διαδίκτυο επειδή μετέτρεψε τον σκύλο του σε πείραμα με αρουραίο εργαστηρίου. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον κατηγορούν για τις πράξεις του, λέγοντας ότι πήρε αυτό που του άξιζε. Ένας άλλος επισήμανε την απόλυτη άγνοια του άντρα, δηλώνοντας ότι υπάρχουν τροφές που μπορούν να φάνε οι άνθρωποι αλλά όχι οι σκύλοι, και αντίστροφα.
Οι γιατροί έχουν προτρέψει τους κατοίκους να μην καταναλώνουν άγρια μανιτάρια.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χαρδαλιάς από τον Δήμο Σαρωνικού: «Σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, σε όλο το λεκανοπέδιο»
- Γιατί ο Ζελένσκι δεν επιθυμεί ειρηνευτική συμφωνία κατά τον Λαβρόφ
- Η κυβέρνηση Τραμπ μειώνει τον αριθμό των πρακτόρων της ICE στη Μινεσότα μετά τις τελευταίες ταραχές
- Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξαναρχίζει την εξέταση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
- Τριμερής για Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων στο Αμπού Ντάμπι
- Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Εξερράγη η μπαταρία του κινητού μέσα στο στόμα του!
- Φωτιές σε λεωφορεία: Τις παραιτήσεις της διοίκησης του ΟΣΕΘ ζήτησε ο Κ. Κυρανάκης
- Ιρανικά ΜΜΕ: Στο Ομάν θα διεξαχθούν οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι Τραμπ-Σι, λίγο μετά τη βιντεοκλήση Πούτιν-Σι
- Υπ. Μετανάστευσης: Από το 2003 μόλις το 10% των “ασυνόδευτων ανήλικων” είναι κάτω των 15 ετών!









