• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κινεζική εταιρία στέλνει 400 προϊόντα-ναυαρχίδες σε χώρες του «Νέου Δρόμου του Μεταξιού»

Κινεζική εταιρία στέλνει 400 προϊόντα-ναυαρχίδες σε χώρες του «Νέου Δρόμου του Μεταξιού»

geranos
Η XCMG κάνει μαζική εξαγωγή

Η XCMG, κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων έργων, απέστειλε από την Κίνα περισσότερες από 400 μονάδες εξοπλισμού μηχανημάτων έργων στις 18 Φεβρουαρίου, οι οποίες θα φτάσουν σε χώρες του «Νέου Δρόμου του Μεταξιού», συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας και χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτή η μαζική εξαγωγή, η οποία περιελάμβανε προϊόντα διαφόρων κατηγοριών, όπως εκσκαφείς, φορτωτές, ισοπεδωτές και γερανούς, θα ακολουθήσει τον «Θαλάσσιο Δρόμο του Μεταξιού» για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 και την οικονομική ανάκαμψη αυτών των χωρών.

Η επιτυχία της XCMG στις αγορές που συμμετέχουν στον «Νέο Δρόμο του Μεταξιού» είναι διαρκής από το 2013, παρέχοντας προϊόντα παγκόσμιας κλάσης και τεχνική υποστήριξη σε πελάτες από όλον τον κόσμο.

«Τα τελευταία χρόνια, η XCMG υποστηρίζει ενεργά τους υπερπόντιους συμμάχους μας στην επιτάχυνση της κατασκευής των υποδομών τους. Έχουμε προσαρμόσει διάφορες λύσεις στις διαφορετικές συνθήκες εργασίας κάθε περιοχής, ενώ βελτιώνουμε αδιάκοπα τις κατά τόπους μεταπωλητικές υπηρεσίες μας, δημιουργώντας επαγγελματικές ομάδες εξυπηρέτησης με στόχο την εξασφάλιση ομαλής και αξιόπιστης λειτουργίας του εξοπλισμού» δήλωσε ο Λιου Τζιάνσεν, Αντιπρόεδρος της XCMG και Γενικός Διευθυντής της XCMG Import and Export Ltd.

Εν τω μεταξύ, τον Φεβρουάριο, η XCMG παρέδωσε 48 μονάδες προσαρμοσμένων γερανών εγκατεστημένων σε φορτηγά στη Ρωσία, οι οποίες ξεχωρίζουν στην παγκόσμια αγορά για την κορυφαία ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Το 2020, η XCMG σημείωσε αύξηση 68% στις πωλήσεις γερανών επί φορτηγών.

Τα τρία μοντέλα, SQS157ARU, SQ175ARU και SQS200ARU, είναι γνωστά για την υψηλή αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες, τα εξαιρετικά μεγάλα μήκη βραχιόνων και τις εξαιρετικές ανυψωτικές δυνατότητές τους. Λειτουργικότητα πολλαπλών χρήσεων επιτυγχάνεται επίσης με το πρόσθετο αυτόματο τηλεσκοπικό διατρητικό μηχάνημα και το καλάθι εργασίας.

Με στόχο την προσαρμογή στις περίπλοκες τοπικές συνθήκες κατασκευών, όλοι οι γερανοί διαθέτουν ηλεκτρικό εξοπλισμό με αντοχή σε χαμηλές θερμοκρασίες και χαλύβδινα συρματόσχοινα. Η XCMG έχει επίσης επιλύσει την τεχνική συμφόρηση λόγω διαστολής και συστολής μεταξύ πολλών διαδοχικών κυλίνδρων, εξασφαλίζοντας σταθερή και ισχυρή οριζόντια διαστολή και συστολή. Εν τω μεταξύ, η XCMG ανέπτυξε η ίδια μια τεχνολογία ελέγχου τηλεσκοπικής ανύψωσης φέροντος φορτίου, η οποία αποτρέπει αποτελεσματικά ζημιές που προκαλούνται στους γερανούς εξαιτίας υπερφόρτωσης και υπερβολικής απόστασης.

«Έχοντας δεσμευτεί για ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, ο πυρήνας της διεθνούς στρατηγικής τριών βημάτων της XCMG είναι να παρέχουμε «Προηγμένα και Ανθεκτικά» προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας» τόνισε ο κ. Λιου.

Σχετικά με την XCMG

Η XCMG είναι μια πολυεθνική εταιρεία κατασκευής βαρέων μηχανημάτων με ιστορία 78 ετών. Σήμερα κατατάσσεται τέταρτη στον κόσμο στον τομέα των μηχανημάτων έργων. Η εταιρεία κάνει εξαγωγές σε περισσότερες από 187 χώρες και περιοχές σε όλον τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.xcmg.com

Photo pexels

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.