Η κινεζική εφημερίδα China Times ανέφερε πρόσφατα την περίεργη περίπτωση μιας 30χρονης γυναίκας από τη Σαγκάη που ήθελε απεγνωσμένα να σώσει τον γάμο της αφού γέννησε με καισαρική τομή ένα μελαχρινό μωρό.
Η γυναίκα πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πει τη θλιβερή ιστορία της και να ζητήσει συμβουλές από άλλες μητέρες για το πώς να χειριστεί την κατάσταση. Ισχυρίζεται ότι μετά τη γέννηση του μωρού, όταν ήρθε η ώρα ο σύζυγός της να συναντήσει τον γιο του για πρώτη φορά, εκείνος απλώς τον κοίταξε με σαστισμένα μάτια και αρνήθηκε να τον κρατήσει. Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι και εκείνη βρήκε το σκούρο δέρμα του μωρού περίεργο και ένιωθε αμήχανα όταν το κρατούσε, νιώθοντας την ανάγκη να διευκρινίσει ότι «δεν είχε πάει ποτέ στην Αφρική και δεν γνώριζε κανένα μαύρο».
Ο σύζυγος της γυναίκας όχι μόνο δεν έδειξε χαρά ή ενδιαφέρον για το μωρό, αλλά ζήτησε και τεστ πατρότητας για να αποδείξει ότι το παιδί ήταν δικό του. Η γυναίκα συμφώνησε, αλλά παρόλο που γνώριζε ότι θα αποδείκνυε την πατρότητα του συζύγου της, ένιωσε αδικημένη από τον σύζυγό της και είπε ότι η εμπιστοσύνη μεταξύ τους έχει ήδη σπάσει. Η ανάρτηση της γυναίκας στο Weibo έγινε viral και πολλοί έσπευσαν να τη διαβεβαιώσουν ότι ο σκούρος τόνος του δέρματος του νεογέννητου ήταν απόλυτα φυσιολογικός.
«Αυτό το φαινόμενο μπορεί να συμβεί φυσικά στα νεογνά επειδή ο δερματικός ιστός τους είναι λεπτός και η κυκλοφορία του αίματος είναι κακή», σχολίασε ένας αυτοαποκαλούμενος ειδικός. «Είναι πολύ συνηθισμένο το σκούρο κόκκινο δέρμα να γίνεται τελικά λευκό».
«Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο», επιβεβαίωσε κάποιος άλλος. «Το χρώμα του δέρματος θα ανοιχτεί με τον καιρό».
Άλλοι ανησυχούσαν περισσότερο για τη στάση του συζύγου και την έλλειψη εμπιστοσύνης του στη νεαρή μητέρα, συμβουλεύοντάς την να έχει μια μακρά, σκληρή συζήτηση μαζί του για τη σχέση τους μετά την κυκλοφορία των τεστ πατρότητας.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
