Η αυξανόμενη θετική φήμη των κινεζικών τεχνολογικών προϊόντων μεταξύ των ξένων καταναλωτών υπογραμμίζει την ταχεία πρόοδο της της Κίνας στην καινοτομία, τη δυναμική της βιομηχανικής παραγωγής, αλλά και το σχεδιασμό των προϊόντων που έχει στο επίκεντρό του, τους χρήστες.
Αρκετοί είναι οι ξένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιζητούν τα κινεζικά τεχνολογικά προϊόντα, εκτιμώντας όχι μόνο την ποιότητά τους, αλλά και τη θετική αναλογία κόστους-απόδοσης.
Οι διαρκείς διευκολύνσεις στην πρόσβαση των ξένων τουριστών στην Κίνα, αλλά και οι πολιτικές εξυπηρέτησης των τουριστικών αναγκών που υλοποιεί το Πεκίνο δρομολογούν την αύξηση που καταγράφεται στους εισερχόμενους τουρίστες.
Παράλληλα, διευρύνονται ταχύτατα οι πολιτικές για την είσοδο στην Κίνα χωρίς την υποχρέωση έκδοσης βίζας, καθώς 76 χώρες έχουν καθεστώς μονομερούς ή αμοιβαίας πρόσβασης των τουριστών τους στην Κίνα, ενώ 55 χώρες επωφελούνται από τις απαλλαγές της τουριστικής διαμετακόμισης (transit).
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεοδωρικάκος: «Κάτω από την τιμή πώλησης των προϊόντων θα αναγράφεται και η τιμή παραγωγού»
- Όταν η Κίνα μαγεύτηκε από τη φωνή της Ελένης Δήμου!
- Γάζα: Παρέμβαση Κίνας για την συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς
- Κασσελάκης: «Το Κίνημα Δημοκρατίας είναι ανοικτό στον Α. Τσίπρα»
- Κικικίλιας: «Η συνεργασία μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στη ναυτιλία και τα ναυπηγεία, θα λάβει στρατηγικές διαστάσεις»
- Χαλκιδική: Μπάζωσαν ρέμα και κατασκεύασαν πηγάδι για να ποτίζουν τα χωράφια τους
- Περιχαρής και ο Μακρόν για τις εξελίξεις στη Γάζα
- Βίντεο – σοκ από Ινδία: Κροκόδειλος σέρνει γυναίκα στα σαγόνια του μέσα σε ποτάμι
- Χαιρετίζει την συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς ο Αμπάς
- Σε εκκλησία ανήμερα των γενεθλίων του εθεάθη ο Β. Πούτιν, vid