Τι 2020, τι σήμερα! Πακιστανός υπουργός στην Σκωτία: Πολλοί οι ΛΕΥΚΟΙ στις ανώτερες θέσεις, vid

Απλά δείτε…

Τα παρακάτω ειπώθηκαν για το κοινοβούλιο και την κυβέρνηση της Σκωτίας το 2020!!!

Ο Humza Haroon Yousaf είναι Σκωτσέζος πολιτικός, πακιστανικής καταγωγής, που υπηρετεί ως Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου για την Υγεία και την Κοινωνική Περίθαλψη από το 2021. Είναι ο πρώτος μουσουλμάνος υπουργός στην κυβέρνηση της Σκωτίας!

Ο Γιουσάφ παρέδωσε τον μονόλογο στις 10 Ιουνίου 2020, όταν ήταν τότε υπουργός Δικαιοσύνης της Σκωτίας, και όταν οι διαδηλώσεις είχαν σαρώσει σε όλο τον κόσμο μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ενός Αφροαμερικανού, στα χέρια ενός αστυνομικού της Μινεάπολης.

Η ομιλία του Γιουσάφ έγινε στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συζήτησης για τη φυλετική αδικία και την έλλειψη έγχρωμων σε θέσεις εξουσίας στο κοινοβούλιο και την κυβέρνηση της Σκωτίας, γράφει το Reuters και συμπληρώνει: Η ομιλία δεν υποστήριξε ότι οι λευκοί αποτελούν πολύ μεγάλο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού της Σκωτίας.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οι ανώτερες θέσεις στην Σκωτία καλύπτονται σχεδόν αποκλειστικά από εκείνους οι οποίοι είναι λευκοί. Δείτε μόνο το δικό μου χαρτοφυλάκιο. Ο Λόρδος Πρόεδρος λευκός, ο Λόρδος Υπουργός Δικαιοσύνης λευκός.

Κάθε δικαστής Ανώτατου Δικαστηρίου λευκός. Ο Λόρδος Συνήγορος λευκός. Ο Αρχιστράτηγος λευκός. Ο Ανώτατος Αστυνομικός Διευθυντής λευκός. Κάθε Υπαρχηγός αστυφύλακας λευκός. Κάθε βοηθός Αρχιφύλακα λευκός. Ο επικεφαλής της Δικηγορικής Εταιρείας λευκός. Ο επικεφαλής της Δικηγορικής Σχολής λευκός. Κάθε τρέχων Διοικητής λευκός.

Και όχι μόνο στην Δικαιοσύνη, αλλά ο επικεφαλής Υγείας λευκός, ο επικεφαλής Νοσηλευτών λευκός, ο επικεφαλής Kτηνίατρος λευκός, ο επικεφαλής  σύμβουλος Kοινωνικής Eργασίας λευκός, σχεδόν κάθε συνδικάτο σε αυτή την χώρα, έχει στην ηγεσία ανθρώπους που είναι λευκοί. Και στην κυβέρνηση της Σκωτίας κάθε Γενικός Διευθυντής είναι λευκός, κάθε πρόεδρος του κάθε δημοσίου φορέα είναι λευκός».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί