Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι χάνει τον έλεγχο;;; ΒΙΝΤΕΟ

Τι αναφέρουν έγγραφα που διέρρευσαν...

Κάτι πολύ σοβαρό δείχνει να συμβαίνει στην Ουκρανία!

Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι στελέχη της υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας πραγματοποίησαν διασυνοριακή επίθεση σε ρωσικό αεροπλάνο στη Λευκορωσία χωρίς έγκριση από την ουκρανική κυβέρνηση, την οποία φέρεται να ελέγχει η Ουάσινγκτον!!

Αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος του Breaking Points Saagar Enjeti, επικαλούμενος έγγραφα που διέρρευσαν.

Συγκεκριμένα, ένα drone προκάλεσε μικρές ζημιές σε ένα ρωσικό αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου A-50 που σταθμεύει στην αεροπορική βάση Machulishchy στην Λευκορωσία τον περασμένο μήνα. Οι αρχές της Λευκορωσίας συνέλαβαν αρκετούς υπόπτους, ένας από τους οποίους φέρεται να συνδέεται με την ουκρανική SBU, την οποία ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο κατηγόρησε ότι ενορχήστρωσε την επίθεση με την βοήθεια της CIA.

Το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών αρνήθηκε «κατηγορηματικά» οποιαδήποτε ανάμειξη του Κιέβου. Το Πεντάγωνο, ωστόσο, εκτίμησε ότι η SBU επιτέθηκε χωρίς να ζητήσει την έγκριση του προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι ή των αξιωματούχων του, ανέφερε ο Εντζέτι σε βίντεο.

Οι Αμερικανοί ήθελαν να αποποιηθούν των ευθυνών ή υπάρχει αστάθμητος παράγοντας που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλιμακώσει σε μέγιστο βαθμό την σύγκρουση;;;

Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στην Ουκρανία…

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί