ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ: Η πρώτη ανακοίνωση μείωσης παροχών σε πολίτες για να εξυπηρετηθούν αλλοδαποί! vid

Ο δυτικός κόσμος τελειώνει! Φόβοι για το τι ενδεχομένως ακουστεί και στην Ελλάδα

Ο δυτικός κόσμος, στον οποίο λέει ότι ανήκει και η Ελλάδα, καταρρέει!

Ο πληθυσμός μειώνεται και αντικαθίσταται από αλλοδαπούς!

Το παρακάτω βίντεο είναι η αρχή του τι μέλλει να ανακοινωθεί μαζικά και στην Ευρώπη!

Πρόκειται για βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου του Ντένβερ, Μάικ Τζόνστον, όπου ανακοινώνει ότι πολλά προγράμματα της πόλης θα τερματιστούν για να παρασχεθούν περισσότερα χρήματα στους παράνομους μετανάστες.

Όπως αναφέρει:

«Θα προχωρήσουμε στην έγκριση εμπεριστατωμένης αλλαγής στο μεταναστευτικό και στον αντίκτυπο που θα έχει τόσο στον προϋπολογισμό της πόλης, όσο και στις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε στους νεοφερμένους (αλλοδαπούς).

Θα πρέπει να ανάψουμε το “πράσινο φως” σε μια σειρά δύσκολων αποφάσεων σχετικά με τις μειώσεις  προϋπολογισμού σε όλη την πόλη, για να ανταποκριθούμε στο κόστος, το οποίο γνωρίζουμε ότι θα εξακολουθήσει να καταφθάνει!

Θέλουμε να μιλήσουμε για δύο από αυτά σήμερα! Eνώ είναι τα πρώτα βήματα και δυστυχώς δεν θα είναι τα τελευταία, μπορεί να μην είναι τα πιο δύσκολα.

Αυτό είναι ένα σχέδιο “κοινής θυσίας” και έτσι, όσον αφορά το πρώτο μας βήμα περικοπών της πόλης ανακοινώνουμε σήμερα ότι, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές τόσο στις υπηρεσίες μας στο DMV-(Τμήμα Μηχανοκίνητων Οχημάτων), όσο και στις υπηρεσίες παροχής βοήθειας αστέγων»!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί