Καταγγελίες κατά της Καμάλα Χάρις! Τι συνέβη;

Το γραφείο της Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις συγκλονίστηκε από ισχυρισμούς ότι τα στελέχη «αντιμετωπίζονται σαν σκατά» και ότι η Αρχηγός Επιτελείου Τίνα Φλουρνούι δημιούργησε «κουλτούρα κατηγορίας».


Οι εντάσεις άρχισαν να αυξάνονται αφού η Καμάλα Χάρις αποφάσισε τελικά να επισκεφθεί τα σύνορα την περασμένη εβδομάδα.

Οι πηγές περιέγραψαν μια τεταμένη ατμόσφαιρα με χαμηλό ηθικό και εμπιστοσύνη, καθώς και κακή επικοινωνία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk οι ιδέες των στελεχών αγνοούνται ή αντιμετωπίζονται με σκληρές απολύσεις».

Το περιοδικό Politico μίλησε με 22 εν ενεργεία και πρώην υπαλλήλους της αντιπροέδρου, αλλά και συνεργάτες της.

Οι πηγές περιγράφουν ένα πολύ κακό κλίμα, με χαμηλό ηθικό και διάχυτη δυσπιστία, αλλά και κακή επικοινωνία μεταξύ τους. Οι περισσότεροι δείχνουν ως υπαίτια τη Flournoy, η οποία έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα όπου «οι ιδέες δεν συζητιούνται ή συναντούν σκληρές απαντήσεις». Η ίδια «αρνείται να πάρει την ευθύνη» και κατηγορεί τους βοηθούς της για κάθε κακό αποτέλεσμα.

Μερικές από τις πηγές δήλωσαν στην Politico ότι η Καμάλα Χάρις είναι επίσης υπεύθυνη για τον τρόπο λειτουργίας του γραφείου της, ισχυριζόμενος ότι το τοξικό περιβάλλον «ξεκινά από την κορυφή».

«Δεν είναι ένα υγιές περιβάλλον και οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται κακομεταχείριση. Δεν είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αισθάνονται υποστηριζόμενοι, αλλά ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αισθάνονται ότι αντιμετωπίζονται σαν σκ@@α».

Η εκπρόσωπος της Χάρις, Symone Sanders, απέρριψε τους ισχυρισμούς και αποκάλεσε εκείνους που τα ανέφεραν “δειλούς”, σύμφωνα με την Politico. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι δειλοί για να το κάνουν με αυτόν τον τρόπο», είπε ο Sanders.

Οι πηγές ισχυρίστηκαν ότι ακόμη και το γραφείο του Προέδρου Τζο Μπάιντεν ανησυχεί για τη μεταχείριση του προσωπικού.

Ο Μπάιντεν προειδοποίησε τους προεδρικούς διορισμένους ότι θα τους απολύσει «επί τόπου» αν πέσει στην αντίληψή του ότι δεν δείχνουν τον δέοντα σεβασμό.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί