Πούτιν : «Έχουμε τα ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΟΠΛΑ – Υπάρχουν εκείνοι που δεν λυγίζουν στον ηγεμόνα»

Τι είπε για το Ντονμπάς.

Η Ρωσία εκτιμά ότι έχει πολλούς συμμάχους και ομοϊδεάτες σε διαφορετικές ηπείρους, δεν λυγίζουν μπροστά στον ηγεμόνα, επιλέγοντας έναν κυρίαρχο δρόμο ανάπτυξης, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.


“Εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η χώρα μας έχει πολλούς συμμάχους, εταίρους, ομοϊδεάτες σε διαφορετικές ηπείρους.

Πρόκειται για κράτη που δεν λυγίζουν μπροστά στον λεγόμενο ηγεμόνα. Οι ηγέτες τους δείχνουν έναν πραγματικό αρρενωπό χαρακτήρα και δεν λυγίζουν.” είπε ο Πούτιν στην έκθεση Army Expo-2022».

Διευκρίνισε ότι αυτά τα κράτη επιλέγουν έναν κυρίαρχο, ανεξάρτητο δρόμο ανάπτυξης, θέλουν να επιλύσουν συλλογικά ζητήματα παγκόσμιας και περιφερειακής ασφάλειας στη βάση του διεθνούς δικαίου, της αμοιβαίας ευθύνης και της συνεκτίμησης των συμφερόντων του άλλου.


«Έτσι (θέλουν) να συμβάλουν στην υπεράσπιση του πολυπολικού κόσμου», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο «Τσαρ Βλαντ» σημείωσε:

«Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, οι στρατιώτες μας, μαζί με τους μαχητές του Ντονμπάς, εκπληρώνουν τιμητικά το καθήκον τους, πολεμούν για τη Ρωσία, για ειρηνική ζωή στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, εκπληρώνουν σαφώς όλα τα καθήκοντα που έχουν τεθεί, βήμα-βήμα – Βήμα απελευθερώστε τη γη του Ντονμπάς».

“Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τα πιο σύγχρονα είδη όπλων, από μικρά όπλα μέχρι τεθωρακισμένα και πυροβολικό που αντιμάχεται την αεροπορία και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα”, είπε ο Πούτιν κατά την έναρξη του φόρουμ “Army-2022” που διεξάγεται κοντά στη Μόσχα.

“Σχεδόν όλα αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές σε επιχειρήσεις πραγματικής μάχης.”

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί