Η κόντρα του Ενές Καντέρ με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι γνωστή. Ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, μετρά δεκάδες επεισόδια και απ’ ότι φαίνεται δεν θα τελειώσει σύντομα, ειδικά από τη στιγμή που ο σέντερ των Μπόστον Σέλτικς τα βάζει συνεχώς μαζί του, με κάθε ευκαιρία.
Το βράδυ της Πέμπτης (30/7) ο Καντέρ απηύδησε με τα μηνύματα μίσους που δέχεται, με αποτέλεσμα να δημοσιεύσει μερικά από αυτά για να δείξει στο κοινό του τι περνάει σε καθημερινή βάση.
«Είσαι π….νας γιος, θα πεθάνεις. Η εντολή για να σου κόψουμε το κεφάλι έχει δοθεί» έγραφε το πρώτο μήνυμα. «Θα σε σκοτώσω π…νας γιε. Έλληνα μπάσταρδε, π…νας γιε, θα σε μαχαιρώσω, θα σου δέσω τα χέρια στα πόδια και θα σε πετάξω στη θάλασσα» έγραφε το δεύτερο μήνυμα. «Θα πεθάνεις Ενές και θα πετάξουμε το πτώμα σου στα γουρούνια» έγραφε το τρίτο μήνυμα. «Θα σε σκοτώσω παλιόσκυλο. Ο Ερντογάν θα σε διαλύσει. Ο πρόεδρος θα κάνει ό,τι χρειάζεται, ηρέμησε π…νας γιε» έγραφε το τέταρτο μήνυμα.
Η απάντηση του Καντέρ; «Ο φασίστας Ερντογάν χρησιμοποιεί τους βλάκες του για να μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες που λαμβάνω καθημερινά. Δεν θα σταματήσω μέχρι κάθε αθώα ψυχή να αποφυλακιστεί. Έχω μπει στο μυαλό σου τύρανε Ερντογάν και δεν πληρώνω και ενοίκιο».
Πηγή: sport24.gr, φωτο screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









