«Κάντε ερωτήσεις στους πολιτικούς σας»! Ο «ιός» Πούτιν εξαπλώνεται στις ΗΠΑ και φέρνει πανικό, vid

Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί προβληματίζονται με όσα αποκαλύφθηκαν για τους διεθνιστές! Τι αναφέρει ο Σκοτ Ρίτερ

Ο πρώην αξιωματικός του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Σκοτ ​​Ρίτερ, κάνει λόγο για την απόλυτη ανάγκη «να καθίσουμε και να ακούσουμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν» σε αυτή την ιστορική καμπή, καθώς ολοένα και περισσότεροι Αμερικανοί ξεσηκώνονται σε όλες τις Πολιτείες εναντίον της πολιτικής Μπάιντεν που οδηγεί την Αμερική σε εξαθλίωση και τον πλανήτη σε πόλεμο!

«Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του, αλλά είναι η ουσία της διπλωματίας, στην οποία η Δύση απέτυχε», τονίζει ο Ρίτερ!

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξη του Ρώσου ηγέτη στον Τάκερ Κάρλσον, η οποία ακόμα παίζεται και συζητείται στις ΗΠΑ, τόνισε πως «ο Αμερικανός δημοσιογράφος έκανε  αυτό που έπρεπε να κάνει ο Άντονι Μπλίνκεν, ό,τι έπρεπε να κάνει ο Τζο Μπάιντεν, ό,τι έπρεπε να είχε κάνει η Χίλαρι Κλίντον. Αν ο Τάκερ Κάρλσον δεν καθίσει (να συνεννοηθεί) με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ποιος θα το κάνει;».

«Αρκετοί Αμερικανοί θα αρχίσουν να καλούν τους αντιπροσώπους τους στο Κογκρέσο λέγοντας για ποιο λόγο δεν μιλάμε με τον Πούτιν;  Προσπάθησε πραγματικά η CIA να χρηματοδοτήσει φονταμενταλιστές “Ουαχάμπι”-(σαλαφιστική τρομοκρατία) στην Τσετσενία για να την διαλύσει; Ενορχήστρωσε ουσιαστικά η CIA το πραξικόπημα “Μaidan”; Ξέρετε, παρενέβησαν πραγματικά στην ειρηνευτική διαδικασία; Μήπως ο Μπόρις Τζόνσον ουσιαστικά διέκοψε την συνθήκη ειρήνης, η οποία θα επέτρεπε σε όλες αυτές τις περιοχές να παραμείνουν ως μέρος της Ουκρανίας και να σώσει 500 χιλιάδες ζωές;

Κάντε ερωτήσεις. Αυτό υποτίθεται κάνουν οι υπεύθυνοι πολίτες», κατέληξε!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί