Τα πτώματα βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε δύο σπίτια στο Σου Σεντ Μαρί, μια πόλη 65.000 κατοίκων στο Οντάριο του Καναδά, κοντά στα σύνορα με το Μίσιγκαν των ΗΠΑ.
Αστυνομικοί βρήκαν αρχικά το πρώτο θύμα, 41 ετών, σε σπίτι. Ο δράστης είχε εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις αρχές.
Δέκα λεπτά αργότερα, σε σπίτι που βρίσκεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, εντοπίστηκαν νεκρά από πυρά ενόπλου τρία παιδιά – ηλικίας 6, 7 και 12 ετών. Ένας 45χρονος τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
«Ο δράστης, 44 ετών, βρέθηκε επίσης νεκρός» από αυτοτραυματισμό με όπλο, δήλωσε η τοπική αστυνομία, εκτιμώντας ότι τα περιστατικά συνδέονται και ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.
Συγκλονισμένος από αυτήν την «απερίγραπτη τραγωδία» δήλωσε ο δήμαρχος Μάθιου Σουμέικερ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για νέα εθνική πυξίδα έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας
- Ενεργειακές εγκαταστάσεις πλήττονται – Η Ρωσία προειδοποιεί για όλο αυτό που συμβαίνει
- Ρομπότ-δρομέας ξεπέρασε σε ταχύτητα τους περισσότερους ανθρώπους (BINTEO)
- Το 75% των επαγγελματιών του μάρκετινγκ έχει υιοθετήσει το ΑΙ, σύμφωνα με έρευνα
- Σουηδός υπήκοος εκτελέστηκε σήμερα στο Ιράν, δηλώνει η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας
- Το ΥΠΕΝ παραχωρεί στο υπ. Προστασίας του Πολίτη έκταση για τη δημιουργία Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων
- Αναβαθμίστηκαν λειτουργίες στο Πληροφοριακό Σύστημα της Επιθεώρησης Εργασίας, σε εφαρμογή του ν. 5239/2025
- Π. Κουκουλόπουλος: Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή
- Δυνατές εκρήξεις στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας
- Μουσική εμπειρία από την ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων με όργανα από τη νεολιθική εποχή μέχρι σήμερα









