Ο πρώην διεθνής παίκτης των «Αδάμαστων Λεόντων» είχε περάσει μία σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Σκωτίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη γαλλική Νανσί και πέρασε από ομάδες της Τουρκίας και της Νορβηγίας.
Την τραγική είδηση μετέδωσε η FECAFOOT: «Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν μόλις πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα του θανάτου του πρώην μέσου της εθνικής, Λαντρί Νγκουέμο, σε τροχαίο δυστύχημα.
Ο Νγκουέμο, ο οποίος ήταν βασικός παίκτης της εθνικής ομάδας του Καμερούν από το 2006 έως το 2014 και πρώην παίκτης της Μπορντό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο.
Η FECAFOOT εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τους φίλους του και ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα.»
Ο εκλιπών έπαιξε περισσότερες από 40 φορές στη Σέλτικ υπό τις οδηγίες των Τόνι Μομπρέι και Νικ Λένον στη διάρκεια της σεζόν 2009/2010, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του στον αγώνα προκριματικών του Champions League απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.
Η Σέλτικ απέτισε φόρο τιμής για τον πρώην παίκτη της στην επίσημη ιστοσελίδα της. «Όλοι στη Σέλτικ είναι σοκαρισμένοι και λυπημένοι από την είδηση του θανάτου του Λαντρί Νγκουέμο σε τόσο νεαρή ηλικία των 38 ετών» αναφέρει η ανάρτηση των πρωταθλητών Σκωτίας και καταλήγει:
«Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων στη Σέλτικ είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Λαντρί σε αυτή τη θλιβερή στιγμή.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Ταξιδάκι» Ζελένσκι στο Λονδίνο για… περισσότερα όπλα και πολιτική στήριξη
- Παρέμβαση Ρωσίας κατά ΗΠΑ και Ισραήλ σε σχέση με τους νεκρούς ηγέτες του Ιράν
- Πώς να αφαιρέσετε τον λεκέ λαδιού από το τζιν σας
- Νεκρός ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν, ανακοίνωσε το Ισραήλ
- Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη λόγω του πολέμου στο Ιράν
- «Κάψου, Βάαλ, κάψου» – Έγινε τυχαία αυτή η ανάρτηση;
- Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό πυλώνα – Κριτική στη στάση της αντιπολίτευσης
- Μ. Συρεγγέλα: Θωρακισμένη και κατοχυρωμένη η χώρα – Οι συμφωνίες είναι διακρατικές και «όλα είναι στο φως»
- Γερμανία: Απεργία στο αεροδρόμιο Βερολίνου – Βρανδεμβούργου – Δεν πραγματοποιείται καμία πτήση
- 30 χρονη γυναίκα έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε ότι γεννήθηκε σε άλλη οικογένεια από λάθος στην εξωσωματική γονιμοποίηση









