Καλιφόρνια: “Έφαγε” πρόστιμο 88.000 δολαρίων γιατί τα παιδιά της μάζεψαν 72 αχιβάδες από παραλία!

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Charlotte Russ και η οικογένειά της έκαναν ένα ταξίδι στο Pismo. PISMO BEACH, Καλιφόρνια (KFSN).

Εκεί τα παιδιά της ως μέρος της ψυχαγωγίας τους άρχισαν να μαζεύουν κοχύλια από την παραλία, όπως νόμιζαν, ωστόσο ήταν αχιβάδες.

«Τα παιδιά μου νόμιζαν ότι μάζευαν κοχύλια, αλλά στην πραγματικότητα μάζευαν αχιβάδες, για την ακρίβεια 72», είπε η Charlotte Russ, κάτοικος του Φρέσνο.

Τα παιδιά της μάζευαν σειρές από αχιβάδες, αλλά πήραν ένα ακριβό μάθημα: η αχιβάδα έχει κανονισμούς.

Η Ρας έλαβε ένα ειδοποιητήριο λίγο αργότερα ότι θα έπρεπε να πληρώσει κάτι περισσότερο από 88.000 δολάρια.

«Μου προκάλεσε πραγματική λύπη και κατέστρεψε το ταξίδι μας», είπε η Ρας.

Ο υπολοχαγός Matthew Gil του Τμήματος Ψαριών και Άγριας Ζωής λέει ότι οι κανόνες ισχύουν για την προστασία των ειδών των οστρακοειδών.

“Ο λόγος που έχουμε αυτούς τους κανονισμούς είναι επειδή πρέπει να αφήσουμε τις αχιβάδες να φτάσουν σε τεσσεράμισι ίντσες για να μπορούν να γεννήσουν, ώστε να μπορούν να έχουν απογόνους κάθε χρόνο”, είπε ο υπολοχαγός. Gil.

Ο υπολοχαγός Gil πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας πριν βγείτε στη στεριά.

“Ξέρουν ότι τώρα στην παραλία δεν αγγίζουν τίποτα, αλλά ξέρουν τώρα τι είναι αχιβάδα σε σύγκριση με ένα κοχύλι. Έπρεπε να τους το εξηγήσω”, είπε η Ρας.

«Ήταν σίγουρα ένα ακριβό ταξίδι στο Πίσμο, αξέχαστο», είπε η Ρας.

Πέρυσι, εκδόθηκαν 58 αναφορές για αυτό το πρόβλημα στο San Luis Obispo.

Η Russ λέει ότι υπάρχουν αναρτημένες πινακίδες, αλλά λέει ότι θα ήθελε να υπήρχαν περισσότερες, επειδή απλώς δεν ήταν κάτι στο οποίο έδινε προσοχή η οικογένειά της, που ήταν πολύ πρόθυμη να διασκεδάσει.

Ευτυχώς, αφού εξήγησε τί συνέβη σε έναν δικαστή της κομητείας San Luis Obispo, μειώθηκε το πρόστιμό της στα 500 δολάρια.

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί