Η πολλοστή το τελευταίο διάστημα συνάντηση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον Τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει περάσει ήδη στην ιστορία και τα αποτελέσματά της μένει να φανούν.
Ένα από τα κύρια θέματα της συζήτησής τους ήταν και αυτό του πολέμου στην Ουκρανία, που συνεχίζεται για έκτο μήνα.
Μάλιστα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο κ. Ερντογάν πρότεινε στον κ. Πούτιν να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Τουρκία, εάν, όποτε και εφόσον πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνάντηση.
Σημασία όμως ίσως έχει και μία λεπτομέρεια που εντόπισε η Pravda της Ουκρανίας. Σύμφωνα με ανάρτησή της στο Twitter, στη ρωσική αντιπροσωπεία που μετείχε στη συνάντηση βρισκόταν και ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, που έφτασε για τον σκοπό αυτό στο Σότσι της Ρωσίας.
Το βίντεο με το στιγμιότυπο της εισόδου του Καντίροφ στον χώρο που έγινε η συνάντηση Πούτιν – Ερντογάν μετέδωσε μάλιστα και το ρωσικό πρακτορείο TASS, πάντα κατά την Ουκρανική Pravda.
Путін взяв на зустріч із Ердоганом Кадирова: говоритимуть про війну в Україні. Відео з Telegram-каналу Вы слушали маяк pic.twitter.com/UHqdYkzgIQ
— Українська правда ✌️ (@ukrpravda_news) August 5, 2022
Με πληροφορίες από pravda.com.ua & onalert/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ βομβάρδισε γέφυρες και σιδηροδρόμους στο Ιράν, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Κυρανάκης για θανατηφόρα τροχαία: «Μία τόσο μεγάλη μείωση, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η αίτηση άρσης ασυλίας των βουλευτών Τ. Χατζηβασιλείου και Χ. Αθανασίου
- ΕΦΕΤ: Χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες για τα κρέατα και αυγά την περίοδο των γιορτών
- Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή στο σκοτάδι αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου
- ΥΠΕΝ: Συσκέψεις για την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ηλεκτροδότηση ενόψει Πάσχα
- Απίστευτο! Γυναίκα στην Ουκρανία άρχισε να ανοίγει… πυρ μπροστά στον κόσμο, vid
- Επίθεση στο ισραηλινό προξενείο της Κων/πολης: Πρώτη αντίδραση από Ισραήλ
- Αυξήθηκαν αμέσως οι τιμές του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη νήσο Χαργκ
- Βανς από Ουγγαρία: Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γραφειοκράτες της Ε.Ε.









