Ο πρίγκιπας Χάρι συνάντησε ξανά τον βασιλιά Κάρολο για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες
Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκαν face to face για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τετάρτη, όπως επιβεβαίωσε και η εφημερίδα The Post.
Ο 40χρονος Χάρι εθεάθη να φτάνει με αυτοκίνητο στην κατοικία του πατέρα του στο Λονδίνο, το Clarence House, γύρω στις 5:20 μ.μ. τοπική ώρα για «ένα prive τσάι», επιβεβαίωσε πηγή από το Σάσεξ.
Το δίδυμο πατέρα-γιου επανενώθηκε αφότου ο Χάρι παρευρέθηκε σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στην πρώην πατρίδα του, συμπεριλαμβανομένων των ετήσιων βραβείων WellChild τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου. Ο Χάρι επισκέφθηκε επίσης τον τάφο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Ουίνδσορ τη Δευτέρα.
Πριν δει τον 76χρονο Κάρολο, ο Χάρι επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Μελετών θυμάτων από εκρήξεις του Imperial College London. Εν τω μεταξύ, ο βασιλιάς επέστρεψε από τη Σκωτία, αφού πέρασε εβδομάδες στο Κάστρο Balmoral.
Ο 43χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν συμμετείχε στη συνάντηση ούτε επεδίωξε να συναντήσει τον αδελφό του.
Η εφημερίδα Mirror ανέφερε τον περασμένο μήνα ότι ο Χάρι και ο Κάρολος επρόκειτο να ξανασυναντηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Δούκα του Σάσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
«Κανείς δεν προσποιείται ότι τα ευρύτερα οικογενειακά ζητήματα έχουν λυθεί, αλλά αυτό έχει να κάνει με το να ξεκινήσουμε με τον Κάρολο και τον Χάρι», δήλωσε μια πηγή στο μέσο ενημέρωσης.
«Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, υπάρχει μια γνήσια αίσθηση ότι η συμφιλίωση είναι εφικτή», πρόσθεσε η ίδια αξιόπιστη πηγή.
Η τελευταία φορά που είδαν ο ένας τον άλλον ήταν τον Φεβρουάριο του 2024, αφότου ο Κάρολος ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου.
Ο Χάρι επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Μάιο του 2024 για τους Αγώνες Invictus , τον Σεπτέμβριο του 2024 για τα Βραβεία WellChild και τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους για μια ακρόαση έφεσης σχετικά με την ασφάλειά του, την οποία έχασε , αλλά δεν είχε δει τους αποξενωμένους συγγενείς του κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών.
(photo: ΑΠΕ -ΜΠΕ / EPA -EPA)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώσοι για ανάπτυξη ευρωπαϊκών δυνάμεων στην Ουκρανία: «Δεν θα συμφωνήσουμε»
- Ο Ναός και το άγνωστο μαντείο του Απόλλωνα αποκαλύπτονται μετά από 2.300 χρόνια στην αρχαία πόλη των Αιγών (photos)
- Μαρινάκης: Τι είπε για ασφάλεια στους χώρους εργασίας, συνταγματική αναθεώρηση και ανεργία
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική- Έγιναν έξι συλλήψεις
- Φρίκη στη Βρετανία: 76χρονος νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά σε μικρά παιδιά σε κατασκήνωση
- Κρήτη: Τέσσερις σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά στα νότια της Ιεράπετρας
- Κάτι πολύ σημαντικό που είπε ο Λαβρόφ για τον Τραμπ, τις ΗΠΑ και την Ρωσία
- Απίστευτο συμβάν στη Γαλλία: Μια δικαστής και η μητέρα της απήχθησαν από αγνώστους που ζητούσαν λύτρα σε bitcoin
- “Έχω μάθει ιταλικά από την τελευταία φορά…” – Η αστεία στιγμή στη συνάντηση Βανς – Μελόνι, vid
- Πρώτη επίσκεψη στη Μόσχα του προέδρου του ΟΑΣΕ μετά την έναρξη της σύγκρουσης στην Ουκρανία









